Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό-Προτιμήστε τον διάλογο & τη διπλωματία και όχι την επίθεση

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας ένα πιο νευρικό σκηνικό για τα ζώδια της σταθερής ομάδας και κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Εσείς που εκπροσωπείτε αυτά τα ζώδια ή έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, πρέπει να προσέξετε πώς επικοινωνείτε με τους άλλους, να μην ανεβάσετε τόνους σε συζητήσεις κι επίσης να προσέχετε και στη συμπεριφορά σας όταν οδηγείτε. Πιθανώς να έχετε αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμα σας ή και κάποια απρόοπτα. Σήμερα όμως έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης στο δεύτερο ζώδιο της διακυβέρνησης της στον Ζυγό. Το πνεύμα της ημέρας είναι να προτιμήσουμε τον διάλογο, τη συναίνεση και τη διπλωματία και όχι την επίθεση και τις επικρίσεις. Εύκολο; Φυσικά και δεν είναι. Σήμερα λοιπόν ας προσπαθήσουμε να πούμε «όχι» στην ισχυρογνωμοσύνη, τον εγωισμό και «ναι» στη συντροφικότητα και την ενσυναίσθηση.

Για το πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Ζυγό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σήμερα σε όλη τη διάρκεια της μέρας, σε ένα σχετικά ουδέτερο ζώδιο προς το δικό σας. Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή και τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφό σας μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Μολονότι οι όψεις της Σελήνης είναι πιεστικές και σας καλούν για άμεσες λύσεις, εσείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λειτουργήσετε παρορμητικά και να πάρετε μια πολύ σημαντική οικονομική απόφαση την οποία ίσως μετανιώσετε αργότερα. Καλύτερα να εξερευνήσετε πιο βαθιά τα θέματα σας, να κερδίσετε χρόνο και να τα δείτε στην πορεία του άλλου μήνα. Ακόμη, καλό είναι να αποφύγετε να υψώσετε τόνους για θέματα υποκειμενικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα δώσει έμφαση το επόμενο διάστημα μέχρι τις 22/10 στον τομέα των σχέσεων, της συντροφικότητας και των συνεργασιών. Με κάποιο τρόπο οι άλλοι θα γίνουν πιο σημαντικοί κι επιδραστικοί στη ζωή σας τις επόμενες ημέρες. Αυτή η θέση της Αφροδίτης μπορεί να ξυπνήσει την ανάγκη συντροφικότητας, να σας κάνει πιο εξωστρεφείς και να σας φέρει δίπλα σας ανθρώπους που θα κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη ένταση και πίεση, καθώς η Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό δίνει έμφαση στον τομέα των σχέσεων. Όμως, καθώς θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, μπορεί να σας αγχώσει είτε σε μια προσωπική σχέση είτε και σε κάποια επαγγελματική κατάσταση. Όμως η μέρα δεν ευνοεί την ευθυκρισία και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να αδικήσετε κάποιον ή να νιώσετε εσείς αδικημένοι. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί και πιεστικοί σήμερα και φανείτε ψύχραιμοι, ειδικά προς το μεσημέρι, και στις αντιδράσεις σας προς τους άλλους. Η μέρα έχει ακόμη μια ιδιαιτερότητα, καθώς ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο του Ζυγού. Από αυτή τη θέση θα ευνοήσει τις επαγγελματικές σας σχέσεις, τη δουλειά, ενώ μπορεί να ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες σας με μια προαγωγή ή μια αύξηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά οι όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ουρανό δημιουργούν ατμόσφαιρα έντασης, ενώ παράλληλα δημιουργούν και μια φρενίτιδα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί σήμερα με τους συνεργάτες σας, τους συμφοιτητές σας, τους ανθρώπους που έχετε καθημερινές επαφές. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά μην ανακατέψετε το συναίσθημα σας εκεί που πρέπει να αποφασίζετε μόνο με τη λογική σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο και στην οδήγηση εκτός της επικοινωνίας σήμερα. Στα καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό στον πιο ευχάριστο, διασκεδαστικό κι ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας, δημιουργώντας θετικότερες συνθήκες μέχρι τις 22/10 σε θέματα φλερτ, νέων γνωριμιών, παιδιών και δημιουργικών σχεδίων.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ