Aπίστευτος πρίγκιπας Τζόρτζ: "Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις" - Η ατάκα που ''πέταξε'' σε συμμαθητή του

''Ξέρεις καν ποιος είναι ο πατέρας μου''; φέρεται να είπε ο γιος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ... 
 

Ο πρίγκιπας George προειδοποίησε τους συμμαθητές του,  ότι θα πρέπει να "προσέχουν" επειδή ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, θα γίνει μια μέρα βασιλιάς, σύμφωνα με τη βασιλική συγγραφέα Katie Nicholl.

"Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχετε", είπε ο μικρούλης. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται στο βιβλίο της "The New Royals η βασιλική εμπειρογνώμονως. 

 

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Nicholl γράφει επίσης ότι ο George γνωρίζει πολύ καλά ότι μια μέρα θα γίνει ο ίδιος βασιλιάς.

"Ανατρέφουν τα παιδιά τους, ιδίως τον πρίγκιπα George, με επίγνωση του ποιος είναι και του ρόλου που θα κληρονομήσει, αλλά θέλουν να μην τα βαραίνουν με την αίσθηση του καθήκοντος", δήλωσε η συγγραφέας.

 

 

 

Ο 9χρονος γιος του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας αναβαθμίστηκε πρόσφατα σε δεύτερο στη σειρά διαδοχής για το θρόνο - με τον πατέρα του, Γουίλιαμ, 40 ετών, να είναι ο πρώτος στη σειρά διαδοχής - μετά την ανακήρυξη του βασιλιά Καρόλου Γ' σε μονάρχη μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β', αναφέρει το Pagesix

 

 

Σύμφωνα με τον Βρετανό ιστορικό Robert Lacey, δεν είναι σαφές πότε ο νέος πρίγκιπας της Ουαλίας μίλησε στον μικρό του γιο για τα μελλοντικά βασιλικά του καθήκοντα, αλλά πιστεύεται ότι ο Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, είχαν την πρώτη τους συζήτηση γύρω στα έβδομα γενέθλια του Τζορτζ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ