Τραγική σύμπτωση: “Εφυγε” από τη ζωή 56χρονος Τρικαλινός την ίδια μέρα που σκοτώθηκε η κόρη του στο Πέταλο του Μαλιακού

Είχε χάσει την κόρη του πριν 18 χρόνια...

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 56χρονο Τρικαλινό που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά χθες, την ίδια ημέρα που 18 χρόνια πριν είχε φύγει η κόρη του στο τροχαίο με λεωφορείο στον Μαλιακό.

Σύμφωνα με το trikaladay, ο 56χρονος Κωνσταντίνος Καραποστόλης έφυγε χθες από τη ζωή, 27 Σεπτεμβρίου, 18 χρόνια ακριβώς μετά τον τραγικό χαμό της κόρης του Κατερίνας, η οποία είχε χάσει τη ζωή της στο φρικτό τροχαίο με το λεωφορείο με μαθητές λυκείου στο Πέταλο του Μαλιακού.

Το τροχαίο-σοκ στον Μαλιακό με τους 7 νεκρούς μαθητές Λυκείου

Ηταν 27 Σεπτεμβρίου 2004, λίγο πριν από τις 10 το πρωί, όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων, μεταφέροντας 37 μαθητές και τέσσερις καθηγητές συνοδούς της Α' τάξης του Λυκείου Φαρκαδόνας Τρικάλων, στην Αθήνα, για να παρακολουθήσουν αγωνίσματα των Παραολυμπιακών Αγώνων, εμπλέκεται σε τροχαίο.

Στο 176ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο Ασπρονέρι, το λεωφορείο συγκρούεται πλαγιομετωπικά με νταλίκα που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Επτά μαθητές ανασύρονται νεκροί, τρεις τραυματίζονται σοβαρά, ενώ άλλοι 27 ήταν ελαφρά τραυματισμένοι.

Νεκροί είναι οι μαθητές Μπουραζέλης Χρήστος, Λίτσιου Αικατερίνη, Καλύβα Στεφανία, Τέλλιος Κωνσταντίνος, Σαράφη Ευγενία, Οικονομούλας Απόστολος και Καματσέλος Ιωάννης. Με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, οι κηδείες τους γίνονται δημοσία δαπάνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ