Leonardo DiCaprio - Gigi Hadid: Mήπως είναι το νέο «καυτό» ζευγάρι του Χόλιγουντ; Τους έπιασαν στα «πράσα» στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο

Ένα από τα θέματα που κυριαρχούν στην ξένη showbiz είναι το νέο -όπως φαίνεται- ζευγάρι, Λεονάρντο ντι Κάπριο και Τζίτζι Χαντίντ.

Το νέο ζευγάρι Leonardo DiCaprio και Gigi Hadid μπορεί να απολαμβάνει το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μαζί.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε χωριστά στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας.
 

Μια πηγή δήλωσε στο Entertainment Tonight την Παρασκευή - την ίδια ημέρα που το 27χρονο σούπερ μόντελ περπάτησε στην επίδειξη μόδας Versace Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 - ότι ο 47χρονος DiCaprio βρισκόταν στη χώρα μαζί της.

"Βλέπουν ο ένας τον άλλον", πρόσθεσε η πηγή.

Η Χαντίντ φωτογραφήθηκε μόνη της να πηγαίνει στο πάρτι που διοργάνωσε ο πολυτελής ιταλικός οίκος μόδας, αλλά ο ηθοποιός δεν βρέθηκε εκεί. 

Ο DiCaprio, ωστόσο, φωτογραφήθηκε την επόμενη ημέρα να δειπνεί με φίλους του. 

Ο ηθοποιός, ο οποίος χώρισε με τη κοπέλα του Camila Morrone τον περασμένο μήνα, φαινόταν να προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ φορώντας ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ, μια μαύρη προστατευτική μάσκα προσώπου και έκανε ένα total black look. 

To πασίγνωστο μοντέλο, που έχει μια κόρη, την 2χρονη Khai, με τον πρώην σύντροφό της Zayn Malik, φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά με τον ηθοποιός στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Το Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι το ζευγάρι εθεάθη αργότερα σε μια άλλη δεξίωση της NYFW, που διοργάνωσε ο φίλος του DiCaprio, Richie Akiva, σε ένα loft στο Soho.

Η Hadid, από την πλευρά της, ήταν στο παρελθόν σε μακροχρόνια σχέση με τον Malik.

Το ζευγάρι που έβγαινε μαζί για σχεδόν επτά χρόνια, χώρισε τον Οκτώβριο του 2021, αφού ο τραγουδιστής φέρεται να χτύπησε τη μητέρα της, Yolanda Hadid.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ