Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ποικιλία όψεων σήμερα - βοηθά στις σχέσεις, μας χαρίζει δυναμικότητα, φιλοδοξία για να καταφέρουμε και τα πιο δύσκολα στη μέρα μας

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Τετάρτη έχει μια μεγάλη ποικιλία όψεων, ξεκινώντας από την κυρίαρχη όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο και φτάνοντας στις δευτερεύουσες που σχηματίζει η Σελήνη, η οποία θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, με τον Δία και τον Χείρωνα. Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου μας χαρίζει δυναμικότητα, φιλοδοξία, πειθαρχία για να καταφέρουμε και τα πιο δύσκολα στη μέρα μας. Είναι η όψη της υπομονής για να φέρουμε εις πέρας και το πιο δύσκολο καθήκον, ενώ βοηθά και στις σχέσεις, τη δράση, τα σπορ, τη χειρωνακτική εργασία. Βοηθητική όψη για να βελτιώσουμε σχέσεις με μεγαλύτερους σε ηλικία ή ανθρώπους εξουσίας.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη στρέφει την προσοχή σας κυρίως στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Τους ανθρώπους ουσιαστικά που αποτελούν το δικό σας δίκτυο επαφών, τους οποίους μπορεί να προσεγγίζετε με μια πιο εξεταστική ματιά, ειδικά αν υπήρχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ίσως χρειάζεται να γίνει κι εκεί μια εκκαθάριση, αν υπάρχει ας πούμε κάποιος συνεργάτης που δεν είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του ή σας φορτώνει και τις δικές του ευθύνες, ή ένα φιλικό σας πρόσωπο με το οποίο δεν βλέπετε πλέον να υπάρχουν οι δεσμοί αγάπης, κατανόησης και στήριξης που θα θέλατε. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού στρέφοντας την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα και φυσικά καθώς τελειώνει ο μήνας σε λογαριασμούς, οφειλές και έσοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω ως χαλαρή μέρα την Τετάρτη, καθώς η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας επιφορτίζουν με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες είτε απέναντι στη δουλειά είτε απέναντι στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το σπίτι. Μπορεί να έχετε κάποιες διαφορές στην αντίληψη ή στις αποφάσεις ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας. Δεν είναι όμως οι κατάλληλες μέρες για επιθέσεις και υψηλούς τόνους, γιατί εύκολα τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με ανωτέρους, συνεργάτες και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Αν αυτό που σας ανησυχεί τώρα είναι ένα οικονομικό θέμα μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όριο στα πράγματα που μπορείτε να μάθετε αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς ποτέ δεν υπάρχει και όριο στην περιέργεια και στη δίψα σας για μάθηση. Η Τετάρτη σας παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για να ψάξετε τι καινούριο μπορείτε να μάθετε είτε σαν χόμπι, είτε σαν ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Ψάξτε περισσότερο σεμινάρια, μεταπτυχιακά, οτιδήποτε μπορεί να δώσει μεγαλύτερη αξία στο βιογραφικό σας, αλλά ταυτόχρονα να σας ενθουσιάσει κιόλας. Ίσως μπορείτε να βρείτε κι ένα νέο χόμπι ή σπορ. Η Σελήνη στον Σκορπιό σας προσγειώνει στις καθημερινές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και φορτώνει το πρόγραμμα σας ίσως και με κάποιες έκτακτες ευθύνες που δεν είχατε υπολογίσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ