«Χρυσή θεά» η Gwyneth Paltrow: Η σταρ έκλεισε σήμερα τα 50 και γιορτάζει ολόγυμνη τα γενέθλιά της (φωτό)

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι με βάφουν χρυσή και ότι πρέπει να είμαι γυμνή»

Gwyneth Paltrow έκλεισε σήμερα (27/9) τα 50 και δεν την τρομάζει τίποτα!

Η ιδρυτής της Goop γδύθηκε και καλύφθηκε με χρυσή πούδρα σώματος για μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από την ταινία «Goldfinger» προς τιμήν των 50ών γενεθλίων της!

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι με βάφουν χρυσή και ότι πρέπει να είμαι γυμνή. Νιώθω τόσο καλά που κλείνω τα 50, και αυτό έχει να κάνει με την έκφραση αυτής της αίσθησης ενέργειας και αισιοδοξίας που βιώνω», είπε η Paltrow σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας της, αναφέρει το pagesix.com.

Photo: Andrew Yee/Instagram: goop

Πίσω από τον φακό βρέθηκε ο φωτογράφος Andrew Yee, ενώ η makeup artist των διασήμων, Lottie ανέλαβε να μετατρέψει την Paltrow σε «χρυσή θεά», όπως είπε η Goop.

Photo: Andrew Yee/Instagram: goop

Αφού «[φρόντισε] να βεβαιωθεί ότι το δέρμα στο πρόσωπο και το σώμα της ήταν πολύ, πολύ ενυδατωμένο» — χρησιμοποιώντας προϊόντα από τη σειρά Goopgenes της Goop Beauty η Lottie έβαλε «σωρούς από χρυσόσκονη» στο πρόσωπο και το σώμα της ηθοποιού.

Photo: Instagram/gwynethpaltrow

Ο κομμωτής Mark Townsend, από πλευράς του χρησιμοποίησε την ίδια επιχρυσωμένη πούδρα στα μαλλιά της Paltrow. 

«Νομίζω ότι το να γερνάς είναι στην πραγματικότητα ένα όμορφο πράγμα. Πρέπει απλώς να ανοίξουμε την αντιλήψή μας» πρόσθεσε η 50χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ