Ο γαμπρός το ‘σκασε: Νύφη μένει στα κρύα του λουτρού, αλλά περνά αξέχαστη πρώτη νύχτα γάμου – Το σωτήριο σχέδιο

Ανεκτίμητη αξία στη ζωή, οι φίλοι 
 

 

Η ζωή γράφει τα καλύτερα σενάρια. Αυτό αποδεικνύει η ιστορία της Kayley Stead από την Ουαλία που ετοιμαζόταν να παντρευτεί, αλλά ο γαμπρός άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή. 

Ακόμα χειρότερα της έκανε… ghosting, εξαφανίστηκε δηλαδή από προσώπου γης χωρίς να την ειδοποιήσει να ακυρώσει το γάμο ή να της εξηγήσει τους λόγους που δεν ήθελε πια να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Εκείνη αφού έριξε ποταμούς δακρύων, αποφάσισε να προχωρήσει το γάμο της κανονικά και να απολαύσει μόνη όσα είχε ετοιμάσει για τον… αχάριστο.  Για την ιστορία η γνωριμία τους δεν ήταν λίγο μηνών, αλλά μετρούσε τουλάχιστον δύο χρόνια πριν αποφασίσουν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και δεν υπήρχε τίποτα απολύτως που να την προειδοποιούσε για την επερχόμενη καταστροφή. Τη νύχτα πριν το γάμο εκείνη βρισκόταν σε ένα Airbnb με τις φίλες της, ενώ ο Κάλουμ και οι δικοί του φίλοι διέμεναν σε ένα τροχόσπιτο για μια… κουβέντα μεταξύ αντρών. Όταν όλοι ξύπνησαν ένας φίλος του ειδοποίησε τη γυνακοπαρέα ότι ο γαμπρός την είχε κοπανήσει. 

 

 

«Ήθελαν να βεβαιωθούν ότι είχε φύγει σίγουρα πριν με πανικοβάλουν» δήλωσε σε συνέντευξή της όπως αναφέρεται στο New York Post. «Είδα τον γαμπρό γύρω στις 4 μ.μ. την ημέρα πριν από το γάμο και δεν έχω νέα του από τότε», δήλωσε η Stead. Προσπαθήσαμε να τον προσεγγίσουμε, αλλά δεν λάβαμε καμία απάντησή του. Δεν είχα καμία εξήγηση - όχι ότι θέλω τώρα, γιατί είναι πια πολύ αργά.» Γύρω στις 11 το πρωί, ο πατέρας του γαμπρού αποκάλυψε ότι τελικά ο γαμπρός «το έσκασε» και εκείνη ήταν η στιγμή που η Stead κατέρρευσε. «Σε εκείνο το σημείο είχα φύγει. Έκλαιγα με λυγμούς», είπε, προσθέτοντας ότι έπρεπε να μεταδώσει τα νέα στους υπόλοιπους και αυτό την έκανε να νιώθει ακόμα χειρότερα.

Ο βιντεογράφος και ο σκηνοθέτης του γάμου της τότε, σκέφτηκαν μια ιδέα για να της φτιάξουν το κέφι αλλά και για να διαχειριστούν με χιούμορ την κατάσταση. Σκοπός τους ήταν η νύφη να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να συνεχίσει τον γάμο αφού, όλα αυτά τα χρήματα, όπως λένε, δεν θα τα έπαιρνε πίσω, γιατί λοιπόν να πήγαιναν χαμένα; Ενώ η εξαφάνιση του γαμπρού παραμένει ένα μυστήριο, η Stead ήταν αποφασισμένη να περάσει μια ξεχωριστή ημέρα, έτσι, συνέχισε την εκδήλωση του γάμου της στο Oxwich Bay Hotel στο Swansea της Ουαλίας και μάλιστα έκανε ό,τι είχε προγραμματίσει.

Ξεκίνησε τη βραδιά της χορεύοντας βαλς στη δεξίωσή μαζί με τις φίλες της, χόρεψε τον πρώτο της χορό με τα αδέλφια της και τον μπαμπά της Brian, ενώ έκοψε με χαρά τη γαμήλια τούρτα της. Τι κι αν η νύφη εγκαταλείφθηκε, περπάτησε με φίλες και φίλους μέσα από ένα μονοπάτι με βεγγαλικά πριν περάσει τη νύχτα στη νυφική σουίτα. Όπως όλα δείχνουν, η Kayley Stead δεν μετανιώνει για τίποτα, αν και στεναχωριέται για την εξέλιξη της σχέσης της με τον πρώην αρραβωνιαστικό της. Αυτό που της δίνει κουράγιο όμως είναι ότι περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που την αγαπούν χωρίς όρους και δεύτερες σκέψεις. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ