Χιου Χέφνερ: Ο άντρας που έζησε με τα κουνελάκια - σκλάβες, στην πολυτελή βίλα του - Σήμερα θα έμπαινε φυλακή (φωτό - βίντεο)

Ποιος ήταν τελικά ο ιδρυτής του Playboy; 

Ο Χιου Χέφνερ απεβίωσε στις  27 Σεπτεμβρίου 2017 και ήταν Αμερικανός επιχειρηματίας, εκδότης και επιμελητής περιοδικών για ενήλικες και γνωστός πλέιμποϊ.

Ήταν περισσότερο γνωστός ως ο εκδότης του περιοδικού Playboy, το οποίο ίδρυσε το 1953. Ήταν επίσης ο ιδρυτής και επικεφαλής της Playboy Enterprises, της εκδοτικής εταιρείας που κυκλοφορεί το περιοδικό.

 

 

Γεννήθηκε στο Σικάγο του Ιλινόις, στις 9 Απριλίου 1926. Ήταν το πρώτο παιδί της Γκρέις Κάρολιν (γεννημένη ως Σουάνσον; 1895-1997) και του Γκλεν Λούσιους Χέφνερ (1896-1976), οι οποίοι ήταν και οι δυο δάσκαλοι.

Φοίτησε στο δημοτικό σχολείο Sayre και στο γυμνάσιο Steinmetz. Κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, εργάστηκε ως συγγραφέας για μια εφημερίδα του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1944 έως το 1946.

 

 

Ο Χέφνερ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις με πτυχίο στην ψυχολογία και στην δημιουργική γραφή και τέχνη το 1949, λαμβάνοντας το πτυχίο του μέσα σε δυόμισι χρόνια.

Όλοι γνωρίζουν την περίφημη Playboy Mansion, όπου ο εκατομμυριούχος Χέφνερ, έμενε εκεί με τα κουνελάκια - σκλάβες του. Αν ζούσε σήμερα θα είχε μπει φυλακή, αφού έχουν γίνει αμέτρητες καταγγελίες  για όργια, ναρκωτικά και βιασμούς στη βίλα του.

 

 

Μάλιστα στο  ντοκιμαντέρ η «σκοτεινή» πλευρά του ιδρυτή του Playboy, καταγγέλονται ακόμη και όργια κτηνοβασίας. Ο επιχειρηματίας θεωρούσε κτήμα του όλα τα «κουνελάκια» και τις ιερόδουλες που μπαινόβγαιναν στην έπαυλή του. 

Ο Χέφνερ πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι του στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στις 27 Σεπτεμβρίου 2017, σε ηλικία 91 ετών.

Όλες οι φωτό από ΑΠΕ/ EPA

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ