Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του εκτός έδρας;» (φωτό)

Βοηθά τον γιό της με το νέο του σπίτι

Όπως πολλές μαμάδες έτσι και η Ντορέττα Παπαδημητρίου αυτές τις ημέρες βοηθά τον γιό της να τακτοποιηθεί στο νέο του σπίτι.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε καθισμένη στο πάτωμα να προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τα πράγματα που είναι ακόμα μέσα στις βαλίτσες.

Βλέπετε ο γιος της ξεκινά τις σπουδές του εκτός Αθήνας και έτσι η μητέρα του τον βοηθά με το φοιτητικό του σπίτι. 

«Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του ,εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή ? Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ,αν δεν τα φτιάξω όλα ! It’s gonna be a loooooong night» διαβάζουμε στην ανάρτησή της.

Φυσικά στα σχόλια δεν ήταν λίγες οι μανούλες που της έδειξαν την υποστήριξή τους. «Το ίδιο έκανα πριν 20 μέρες. Καλή αρχή.. υγεία» θα γράψει κάποιος από τους followers της, ενώ σε δεύτερο σχόλιο διαβάζουμε: «Μανούλες=αφανείς ηρωίδες! Καλή αρχή στη ζωή του και στο νέο του ξεκίνημα… τα καλύτερα έρχονται!».

Σημειώνεται ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει αποκτήσει τους δύο της γιους μαζί με τον πρώην σύζυγό της Κώστα Πηλαδάκη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ