Ο εμβληματικός οίκος Burberry γέμισε την πασαρέλα με μοντέρνα τζιν - Ψηλόμεσα, θηλυκά, εντυπωσιακά, πρωτότυπα (φωτό & βίντεο)

Στο catwalk περπάτησαν τα supermodels Naomi Campbell, Bella Hadid και Irina Shayk

Μοντέρνα αλλά και πρωτότυπα τζιν γέμισαν την πασαρέλα του οίκου Burberry που παρουσίασε τις προτάσεις του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 στο Λονδίνο.

Το show του διάσημου brand, που είχε προγραμματιστεί για τη φετινή εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, τελικά πραγματοποιήθηκε σε μια αποθήκη στο Μπέρμοντσεϊ, αντί σε κάποιο σημείο - ορόσημο της βρετανικής πρωτεύουσας, καθώς μεσολάβησε ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μετά από πέντε χρόνια στην Αγγλία, ο Ιταλός designer Riccardo Tisci (συχνά αποκαλούμενος "goth" από τον Τύπο της μόδας στην αρχή της καριέρας του) έχει κατανοήσει καλύτερα τις συνήθειες της βρετανικής κοινωνίας - όπως η καλοκαιρινή κουλτούρα που τον ενέπνευσαν για την ανοιξιάτικη συλλογή της Burberry.

«Το βρετανικό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, επειδή η Βρετανία είναι βασικά χτισμένη σε μεγάλες πόλεις πάνω στο νερό. Αυτό σημαίνει ότι βλέπεις πραγματικά ανθρώπους να ντύνονται στην παραλία, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βρέξει ή πότε θα έχει ήλιο. Η ομορφιά είναι ο goth στην παραλία, όπως αυτά τα παιδιά που τραβούσαμε τις προάλλες», είπε μετά το show αναφερόμενος στο goth-tastic teaser της σειράς που γυρίστηκε στο Margate, σύμφωνα με την Vogue.

Ο  Kanye West και η Stormzyβρέθηκαν στην πρώτη σειρά της επίδειξης της μεγαλύτερης μάρκας πολυτελείας της Βρετανίας, ενώ στο catwalk περπάτησαν μεταξύ άλλων τα supermodels Naomi Campbell, Bella Hadid και Irina Shayk.

Η πρώτη εμφανίστηκε με μία μακριά φούστα και μια καμπραντίνα, που είναι άλλωστε και το σήμα - κατατεθέν του brand. Η Bella Hadid από την άλλη φορούσε ένα baby blue φόρεμα το οποίο ήταν πουκάμισο στο πάνω μέρος, ενώ το σχέδιό του θύμιζε bodysuit, αφήνοντας γυμνά τα πόδια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

 

Τέλος η Ρωσίδα καλλονή εμφανίστηκε στην πασαρέλα με ένα μαύρο βελούδινο σύνολο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το show της Burberry στο κεντρικό SLIDESHOW

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα looks της νέας κολεξιόν της Burberry.

*Φωτογραφίες: burberry.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ