Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Tρίγωνο ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα-εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο, καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει. Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να αναπτύξουμε στρατηγική και μεθοδολογία στις κινήσεις μας. Μπορούμε να επηρεάσουμε τους άλλους μέσω μιας ιδέας ή ενός σχεδίου, αλλά θα είμαστε κι εμείς ευεπηρέαστοι. Εξαιρετική όψη για έρευνα, για να ανακαλύψουμε μυστικά, για ψυχανάλυση. Το μόνο αρνητικό της όψης είναι ότι μπορεί να κολλήσουμε σε μια ιδέα ή να βλέπουμε αρνητικά τα πράγματα. Κατά τα άλλα, η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Πλούτωνα ως τελευταία όψη, που μας κάνει λίγο πιο καχύποπτους και κουμπωμένους απέναντι στους άλλους.

 

ΚΡΙΟΣ

Μια σούπερ δυναμική και αποτελεσματική μέρα απλώνεται μπροστά σας κι αντί να αφήσετε την ενέργεια σας να διαχέεται από δω κι από κει χωρίς σκοπό, καλύτερα να βάλετε ως στόχο 2-3 σημαντικά πράγματα που θέλετε να εκτελέσετε και να δώσετε εκεί την αποκλειστική σας προσοχή. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα αφορά τόσο σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να είστε φιλόδοξοι σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή για να αναλάβετε δράση και να επιλύσετε θέματα υγείας που μπορεί να σας αγχώνουν. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να χάσετε πολύτιμο χρόνο απλώς ανησυχώντας και αφήνοντας τους φόβους σας να ελέγχουν τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημιουργικότητα σας υπερτονίζεται σήμερα καθώς ο Ερμής συναντά σε τρίγωνο τον Πλούτωνα. Θα έχετε την πνευματική διαύγεια και δύναμη να λύσετε προβλήματα ή να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που σας προβλημάτισαν στο παρελθόν. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας είναι οι δικές σας φοβίες ότι μπορεί να μην καταφέρετε αυτά που θέλετε. Πολλές φορές οι όψεις του Πλούτωνα ακόμη και οι θετικές παραπέμπουν σε εμμονές, φοβίες, ανησυχία. Μην ενδώσετε σε μια τέτοια τάση. Αντιθέτως εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά, τις ιδέες σας και το έργο σας. Θετική μέρα και για την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο μέρα είναι η Τρίτη, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενεργοποιώντας δυο ιδιαίτερα ευαίσθητους και συναισθηματικούς οίκους του ωροσκοπίου σας: τον 4ο και τον 8ο οίκο. Όλη αυτή η εσωτερική ένταση ή ο αναβρασμός που μπορεί να νιώθετε ίσως σας κάνει κάποια στιγμή να μη βλέπετε τα πράγματα με τη συνήθη τετράγωνη λογική σας, αλλά επηρεασμένοι από τη διάθεση σας. Από την άλλη, μπορεί να προκύπτουν και ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια ή κάποιο μέλος της με το οποίο πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση. Η μέρα θα κλείσει πιο ευχάριστα σίγουρα σε σχέση με το πώς ξεκινά και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους τις βραδινές ώρες που θα σας φτιάξει και τα κέφια.

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ