Maestro: Η Mega-λη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα του σειρά

Μια σειρά εννέα επεισοδίων στο Mega

«Αυτή η δουλειά τολμώ να πω πως είναι η αγαπημένη μου και η καλύτερή μου δουλειά». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για την πολυαναμένομενη σειρά του «Maestro», που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο μεγάλο κανάλι και θα ολοκληρωθεί σε εννέα εβδομαδιαία επεισόδια.

«Οι ηθοποιοί που ήρθαν το πήγαν πολύ πιο πάνω από αυτό που πίστευα», συνέχισε, καλωσορίζοντας όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς ενώ πρωταγωνιστεί σε αυτήν μαζί με τους: Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Credits: NDP

Όπως είπε, τη σειρά άρχισε να τη γράφει κατά την περίοδο του lockdown. Είχε στο μυαλό του την Μαρία Καβογιάννη και τον Φάνη Μουρατίδη. Άλλωστε με την πρώτη συνεργάστηκαν και στη δεύτερη ταινία του «Ένας άλλος κόσμος». Την Χαρούλα Αλεξίου τη σκέφτηκε όταν τέλειωσε το δεύτερο επεισόδιο και χαλάρωνε ακούγοντας το τραγούδι της «Προσευχή». Της έστειλε το επεισόδιο και δεν το πίστευε ότι θα έλεγε «ναι». Από την πλευρά της η Χαρούλα Αλεξίου είπε ότι η ίδια δεν πίστευε πως ο Χριστόφορος ακούει … τέτοια τραγούδια.

Credits: NDP

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξήγησε πως για τους συντελεστές της σειράς ήθελε να γράψει για οκτώ πρωταγωνιστές, οκτώ μοντέλα ανθρώπινων χαρακτήρων που συναντάμε στην κοινωνία σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων, καθώς επίσης γίνονται και οι απαραίτητες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ώστε το Maestro να… ταξιδέψει στο εξωτερικό. Ετσι, το Mega θέλοντας να διαφυλάξει το προϊόν του αποφάσισε να καταφύγει σε μία κίνηση ματ: Το Maestro θα είναι διαθέσιμο μόνο την ώρα προβολής του και οι τηλεθεατές δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία να το δουν. Δηλαδή, η σειρά δεν θα είναι διαθέσιμη στην web tv του MEGA, ούτε φυσικά στο youtube ή σε άλλες πλατφόρμες ροής.

Λίγα λόγια για τη σειρά

O Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Εκεί, θα γνωρίσει ανθρώπους βασανισμένους, που “σκεπάζουν” τον εφιάλτη που βιώνουν, από φόβο κι απόγνωση. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ