Οι άντρες του ζωδιακού που έχουν κόλλημα με το σώμα τους

Έχουν πολύ μεγάλες ανασφάλειες
 

 

Η σωματική τους κατάσταση τους προβληματίζει. Μπορεί να στέκονται μπροστά σε έναν καθρέφτη, να κοιτάζουν το είδωλό τους και να στεναχωριούνται. 

Όπως γράφει το astrology.gr, οι άντρες αυτοί του ζωδιακού, μιζεριάζουν εύκολα και δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτό που βλέπουν. Δεν κάνουν βέβαια και πάρα πολλά πράγματα για να διορθώσουν την εικόνα τους, αλλά μένουν με τις ανασφάλειές τους. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΖΥΓΟΣ

Ο άντρας Ζυγός δεν έχει και το καλύτερο σώμα εκ φύσεως. Συνήθως έχει κοιλίτσα και πιασιματάκια. Δεν είναι χοντρός, απλά δεν είναι και ο γραμμωμένος τύπος του γυμναστηρίου. Επειδή ο Ζυγός έχει θέμα με την ομορφιά και θέλει να δείχνει τέλειος και άψογος και φυσικά να αρέσει στις γυναίκες, βλέποντας τον εαυτό του να έχει ατέλειες και να μην είναι το ιδανικό που έχει εκείνος στο μυαλό του, νιώθει ανασφαλής και η ψυχολογία του πέφτει. Βέβαια, για να τα λέμε και όλα, παρότι δεν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα του, δύσκολα θα κάνει κάτι για να την αλλάξει, μιας και δεν είναι και τόσο αθλητικός τύπος και του αρέσουν οι απολαύσεις και τα ποτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άντρας Αιγόκερως είναι γενικά ανασφαλής στην ζωή του. Δεν τον λες και τον πιο σίγουρο άνθρωπο και δεν «πατάει στα πόδια του» όσο θα έπρεπε. Κάνει πάντα δεύτερες σκέψεις και συνήθως νιώθει ότι δεν είναι ποτέ αρκετός. Θέτει πάντα πολύ υψηλούς στόχους και αν πετύχει κάτι λιγότερο, νιώθει αποτυχημένος. Το ίδιο ισχύει και με το σώμα του. Αν δεν έχει το κορμί του… Άδωνι, τότε νιώθει μειονεκτικά. Πιστεύει ότι υστερεί, ότι δεν είναι αρκετά καλός και έτσι κοιτάζεται με απογοήτευση στον καθρέφτη. 

ΙΧΘΥΕΣ

Μην τον βλέπεις τον Ιχθύ χαμογελαστό και γλυκούλη. Η ψυχή του το ξέρει πόσο ανασφαλής νιώθει. Γενικά, δεν είναι και ποτέ σίγουρος για τις αποφάσεις που παίρνει, δεν πιστεύει στον εαυτό του και παρότι έχει προσόντα δεν τα αναδεικνύει. Ο Ιχθύς έχει την κακιά συνήθεια να πίνει. Του αρέσει το αλκοόλ και μπορεί να φτάσει στο σημείο κατάχρησης. Αυτό όμως έχει άσχημες επιπτώσεις στο σώμα του γιατί του δημιουργεί αυτό που λέμε… μπιροκοιλιά. Οπότε, μετά έχει κόμπλεξ για τα παχάκια του, τα οποία βέβαια φροντίζει να συντηρεί, αφού του είναι δύσκολο να αντισταθεί στους πειρασμούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ