Γοητευτικός ο μπαμπάς, αλλά και οι γιοι…! Ο Pierce Brosnan στο εξώφυλλο του GQ με τα δύο μικρότερα παιδιά του (φωτό & βίντεο)

Ο μπαμπάς τους είναι «ο πιο ωραίος τύπος» που ξέρουν!

Ο Pierce Brosnan ποζάρε στο εξώφυλλο του Βρετανικού GQ μαζί με τους δύο μικρότερους γιους του, που έχουν πάρει την ομορφιά του διάσημου μπαμπά τους!

Σε φωτογραφίες και βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στα social media του γοητευτικού ηθοποιού και του περιοδικού βλέπουμε τον 69χρονο star μαζί με τον 25χρονο Dylan και τον 21χρονο Paris.

Οι τρεις άντρες «φιλοξενήθηκαν» στο covel για το τεύχος Οκτωβρίου φορώντας ασορτί σύνολα σε ουδέτερες αποχρώσεις, ενώ τους είδαμε επίσης να φωτογραφίζονται σε κάποια παραλία.

Photos: Instagram/@piercebrosnanofficial - Photographer: @daniellelevitt for GQ

Ο Brosan σε μία από τις φωτογραφίες φορά ένα κοστούμι Dolce & Gabbana, ο Paris ένα ασημί σακάκι με παγιέτες από τον ίδιο οίκο μόδας, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός του ένα ζιβάγκο με μια faux γούνα.

Οι δύο γιου του Pierce αποκάλεσαν στη συνέντευξή τους τον μπαμπά τους ως τον «ωραιότερο τύπο» που ξέρουν. «Πάντα πίστευα ότι είχε πολλούς φίλους, μεγαλώνοντας γιατί ο κόσμος τον πλησίαζε στο δρόμο και… μιλούσε σε όλους για ώρα», είπε ο Dylan στο περιοδικό, σύμφωνα με το pagesix.com.

Ο νεαρός μουσικός αναφέρθηκε ακόμα στην κανονική παιδική τους ηλικία, την οποία και πέρσαν μεταξύ των σπιτιών τους στο Λος Άντζελες και τη Χαβάη:  «[Ήμασταν] ένα σωρό παιδιά που έτρεχαν στο δάσος, αναζητούσαν κάτι να κάνουν, έκαναν ποδήλατα στο δρόμο, πήγαιναν σε σπηλιές και κολυμπούσαν, έκαναν σερφ και άλλα πράγματα».

Αν και τα παιδιά του έχουν δουλέψει και τα δύο σε ταινίες, ο ίδιος  αποκάλυψε ότι πάντα προσπαθούσε να τα αποτρέψει από το να ακολουθήσουν τα χνάρια του στην υποκριτική, λέγοντας για το συγκεκριμένο επάγγελμα ότι είναι μια «f-king σκληρή δουλειά».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα είπε: «Είναι ένας σταυρός που πρέπει να αντέξεις. Κατασκευάζεις και καταστρέφεις τον εαυτό σου». Ο Dylan και ο Paris έχουν ακολουθήσει καριέρα στη μουσική και το μόντελινγκ, αντίστοιχα, με τον Brosnan να μοιράζεται την «πατρική του υπερηφάνεια» για τα επιτεύγματά τους.

Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει τον 21χρονο Paris και τον 25χρονο Dylan με τη σύζυγό του, Keely Shaye Smith. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2011 και η Keely γίορτασε χθες τα 59ά γενέθλιά της με τον σύζυγό της να της εύχεται μέσα από το instagram

«Χρόνια πολλά αγαπημένη μου @KeelyShayeBrosnan. Σ αγαπώ πολύ. Τόσα χρόνια αγάπης, ζωής, δουλειάς και παιχνιδιού. Προχωράμε!» έγραψε στο post δημοσιεύντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Σημειώνεται ίτι Brosnan έχει ακόμα από τον πρώτο του γάμο με την Cassandra Harris τον 38χρονο Sean. Ο Brosnan υιοθέτησε σύμφωνα με το hellomagazine.com τον 49χρονο σήμρα Christopher. και την Charlotte - τα μεγαλύτερα παιδιά της Cassandra - μετά τον θάνατο του πατέρα τους Dermot το 1986.

Photo: Instagram

Ωστόσο η μοίρα επιφύλλαξε ένα άσχημα παιχνίδι, αφού τόσο η Cassandra όσο και η Charlotte πέθαναν από καρκίνο των ωοθηκών. 

Η πρώτη «έφυγε» από τη ζωή το 1991 σε ηλικία 43 ετών, ενώ η κόρη της πέθανε στις 28 Ιουνίου 2013. Ήταν 41 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ