Οι ερωτικές προβλέψεις (26/9-2/10) για τα 12 ζώδια: Το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα φέρνει ένταση και πάθος

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Αυτή την εβδομάδα διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου και θα πάρουμε και μια μικρή γεύση από τον μήνα Οκτώβριο.

Στις 26/09/2022 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, ένα φεγγάρι το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε τις ανάγκες και τα θέλω μας και να κάνουμε μια επανεκκίνηση στις σχέσεις μας και στην αισθηματική μας ζωή.

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας, επομένως τώρα καλούμαστε να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες που είχαν διαταραχθεί και να βρούμε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα. Ωστόσο, η αντίθεση που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Δία μάς υπενθυμίζει ότι πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές και ότι πρέπει να έχουμε σύνεση και μέτρο σε ό,τι κάνουμε.

Άλλωστε ο Ερμής βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία και το διάστημα αυτό δεν είναι κατάλληλο για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή για να δώσουμε μια οριστική απάντηση σε κάποιον.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει δύο όψεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις μας. Από τη μια πλευρά, έχουμε το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα το οποίο φέρνει ένταση, πάθος και ανεβάζει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη. Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή θα μας δημιουργήσει την επιθυμία να εκφράσουμε όσα νιώθουμε, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο αυτή την επεισοδιακή ημέρα, αρκεί, όπως αναφέραμε ήδη, να κρατάτε μια επιφύλαξη εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή που θολώνει ακόμα το τοπίο. Στις 29/09/2022 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο σπίτι της, δηλαδή στο ζώδιο του Ζυγού, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 23/10/2022. Μέσα σε αυτό το διάστημα οι σχέσεις θα αποκτήσουν περισσότερη αρμονία, αφού δεν θα διστάσουμε να κάνουμε συμβιβασμούς και αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να αποφύγουμε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις.

Θα πρέπει να προσέξετε, ωστόσο, να μην καταπιέσετε τις προσωπικές σας ανάγκες μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί στους άλλους και κυρίως να μην μένετε μόνο στο φαίνεσθαι μιας σχέσης ή ενός ατόμου, μιας και η Αφροδίτη στον Ζυγό μας δημιουργεί την τάση να κρίνουμε πιο επιφανειακά τις σχέσεις.

Ο μήνας Οκτώβριος μας καλωσορίζει με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία, μια όψη η οποία από τη μία φέρνει έρωτα, φίλους, διασκέδαση και καλοπέραση, όμως από την άλλη μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση εάν παρασυρθούμε σε υπερβολές ή αν κάνουμε επιπόλαιες κινήσεις.

Η εβδομάδα αυτή κλείνει με τον Ερμή να γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία στις 02/10/2022, κάτι που σημαίνει ότι όσα συνέβησαν μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και να οριστικοποιούνται. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσουμε πιο άνετα τις σκέψεις μας, να συνεννοηθούμε καλύτερα με τους άλλους και να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας μαζί τους.

Επιπλέον, τώρα θα μπορέσουμε να κρίνουμε πιο λογικά και ψύχραιμα τις καταστάσεις, χωρίς να νιώθουμε τη σύγχυση και την αβεβαιότητα των προηγούμενων ημερών, και θα δούμε ξεκάθαρα τις προθέσεις και τα κίνητρα των άλλων.

ΚΡΙΟΣ

Μια νέα αρχή προβλέπεται για τα ερωτικά σας ζητήματα και τις σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα, αγαπητοί Κριοί, αφού στις 26/9 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Εάν είστε δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να βάλετε στην άκρη τις διαφορές που σας είχαν απομακρύνει, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σας περιτριγύριζε το τελευταίο διάστημα.

Προσπαθήστε βέβαια να είστε κάπως πιο συγκρατημένοι και να μην παρασυρθείτε από τα έντονα συναισθήματα σας, καθώς μπορεί να οδηγηθείτε σε λανθασμένες εκτιμήσεις και υπερβολές.

Στις 29/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού για να γλυκάνει το κλίμα στις σχέσεις σας και να φέρει αρμονία και ισορροπία μέσα σε αυτές. Είναι γνωστό ότι είστε άτομα που δυσκολεύεστε να συμβιβαστείτε και να κάνετε υποχωρήσεις, όμως τώρα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με περισσότερη διπλωματία και ψυχραιμία και θα σας απασχολήσει περισσότερο το «εμείς» παρά το «εγώ».

Επιπλέον, η Αφροδίτη θα σας χαρίσει γοητεία και θα κερδίσετε εύκολα τις εντυπώσεις, επομένως το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να βγείτε ραντεβού και να κάνετε νέες γνωριμίες. Την πρώτη ημέρα του Οκτώβρη, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία φέρνει όμορφες ερωτικές στιγμές και ανάλαφρη διάθεση, όμως καλό θα είναι να έχετε αυτοέλεγχο και να μην πάρετε παράτολμα ρίσκα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 26/9 φέρνει άκρως παθιασμένες καταστάσεις και θα πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα στην αρχή της εβδομάδας. Εάν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις, αφού δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να αντισταθεί στο σεξαπίλ και τη γοητεία που εκπέμπετε. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και αναζητήστε τρόπους για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα της σχέσης σας.

Την ίδια ημέρα, η συνάντηση Ερμή-Αφροδίτης στο γήινο ζώδιο της Παρθένου θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και άνεση. Εάν κάνετε μια νέα γνωριμία ή βγείτε ερωτικό ραντεβού, θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό.

Στις 2/10 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου και θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο στην ερωτική σας ζωή. Εάν λοιπόν μέσα στο προηγούμενο διάστημα μπήκε ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, ή επανήλθε ένα άτομο από το παρελθόν, τώρα θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις προθέσεις του και θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καινούρια αρχή υπόσχεται αυτή η εβδομάδα για τα ερωτικά σας, αφού στις 26/9 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Το φεγγάρι αυτό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά, επομένως ξέρετε τι θέλετε και με ποιο τρόπο θα το κατακτήσετε.

Οι ημέρες αυτές μπορεί να σας φέρουν ένα νέο έρωτα που θα σας ανεβάσει στα ύψη, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα νιώσετε ποθητοί από το ταίρι σας, αλλά θα μπορέσετε και εσείς με τη σειρά σας να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα συναισθήματα σας με μεγαλύτερη άνεση. Ωστόσο, μη βιαστείτε να αφεθείτε σε ένα πρόσωπο που εμφανίστηκε από το παρελθόν ή σε ένα άτομο που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.

Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε ζητήματα σπιτιού ή να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην ξεχνάτε όμως ότι ο Ερμής κινείται ακόμα σε ανάδρομη πορεία, επομένως δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα με τον σύντροφο ή τους οικείους σας. Στις 29/9 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού και θα σας χαρίσει γοητεία και λάμψη.

Εάν είστε αδέσμευτοι θα ξεχωρίσετε στον περίγυρο σας, επομένως το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να κάνετε νέες γνωριμίες ή να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Από τις 2/10 ο Ερμής θα επιστρέψει επιτέλους σε ορθή πορεία και θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχατε παρεξηγηθεί ή να δώσετε οριστικό τέλος σε μια κατάσταση που σας είχε δημιουργήσει σύγχυση.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ