Παρουσιαστής ειδήσεων υπερασπίστηκε on air την πρώην συνάδελφό του και τον απέλυσαν - «ήταν αγενές και σκληρό» (φωτό & βίντεο)

«Τα έβαλε» με τα αφεντικά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την αποχώρηση της φίλης και συμπαρουσιάστριάς του 

Ο Mark Master απολύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό KTLA του Λος Άντζελες λίγες μέρες αφότου τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή «τα έβαλε» με τα αφεντικά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την αποχώρηση της φίλης και συμπαρουσιάστριάς του Lynette Romero.

Όπως αναφέρει το Deadline επικαλούμενο τους Los Angeles Times, η γενική διευθύντρια του KTLA Janene Drafs ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνάντησης στην αίθουσα σύνταξης ότι ο Mester απολύθηκε.

Photo: Instagram/markmester

Την περασμένη εβδομάδα, ο δημοσιογράφος Sam Rubin ανακοίνωσε στον αέρα ότι επι χρόνια παρουσιάστρια ειδήσεων Lynette Romero είχε εγκαταλείψει τον σταθμό.

Διαβάζοντας την σχετική δήλωση του δικτύου ο ρεπόρτερ είπε: «Η Romero αποφάσισε να απομακρυνθεί από την εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Θέλαμε πραγματικά να μείνει και η διοίκηση του KTLA εργάστηκε σκληρά για να συμβεί αυτό. Η Lynette αποφάσισε να φύγει για άλλη μια ευκαιρία. Ελπίζαμε ότι θα ηχογραφούσε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους θεατές, αλλά αρνήθηκε.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Mester (@markmester)

Η Lynette υπήρξε ένα υπέροχο μέλος της οικογένειας του KTLA και ευχόμαστε σε εκείνη και την οικογένειά της τα καλύτερα».

Η Romero δεν κατάφερε να  αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και ο σταθμός δεν έβγαλε κάποιο βίντεο - αφιέρωμα για την συνεργασία τους, κάτι που προκάλεσε την οργή πολλών. 

Ο  Mester, ο οποίος είχε συν-παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων με την Romero, μέσα από τον αέρα της εκπομπής θέλησε να πει δυο λόγια για την συνάδελφο και φίλη του και να της ευχηθεί τα καλύτερα στη νέα της δουλειά. Παράλληλα άσκησε κριτική στο KTLA για τον τρόπο που χειρίστηκε την αποχώρησή της. 

«Αυτό που βίωσαν οι θεατές ήταν αγενές, ήταν σκληρό, ήταν ακατάλληλο και λυπούμαστε πολύ. Θέλω επίσης να ζητήσω συγγνώμη στη Lynette Romero γιατί, Lynette, σε αγαπώ τόσο πολύ. Είσαι πραγματικά η καλύτερή μου φίλη Δεν σου άξιζε αυτό που σου συνέβη την Τετάρτη» είπε.

Αρχικά το δίκτυο έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Master, ενώ αργότερα ανακοινώθηκε ότι τελικά απολύθηκε. 

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο παρουσιαστής έγραψε: «Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την αγάπη και τη στοργή που μου έδωσαν οι θεατές του Λος Άντζελε. Μείνετε συντονισμένοι φίλοι μου, θα επιστρέψω αμέσως».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ