Ο Βασίλης Κικίλιας εύχεται στην αγαπημένη του Τζένη Μπαλατσινού για την ονομαστική της γιορτή: «Χρόνια πολλά στο κορίτσι μου» (φωτό)

Απάντησε στον καλό της με τρεις κατακόκκινες καρδούλες!

Τα πιο γλυκά χρόνια πολλά στην γυναίκα της ζωής του έστειλε, μέσα από το Instagram ο Βασίλης Κικίλιας.

Η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού είχε την ονομαστική της εορτή την Παρσκευή και ο υπουργός Τουρισμού δημοσίευσε μια φωτογραφία της, προσθέτοντας το hashtag Πολυξένη, αφού αυτό είναι το βαφτιστικό της όνομα.

«Χρόνια πολλά στο κορίτσι μου» έγραψε στο post του ο Κικίλιας, ενώ στην φωτογραφία βλέπουμε την επιχειρηματία, πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια να ποζάρει με φόντο τον ήλιο. Με την σειρά της η Μπαλατσινού απάντησε στον καλό της, μέσα από τα σχόλια, με τρεις κατακόκκινες καρδούλες!

Υπενθυμίζεται ότι το αγαπημένο ζεύγος είναι μαζί εδώ και περίπου 5 χρόνια, ενώ τα Χριστούγεννα του 2021 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Παναγιώτης - Αντώνιος. Η Τζένη Μπαλατσινού έχει αποκτήσει ακόμα τρία παιδιά μαζί με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.

Την ίδια ώρα στο Instagram της επιχειρηματία βλέπουμε φωτογραφίες από την Στοκόλμη όπου βρέθηκε μαζί με τον Βασίλη Κικίλια.

Ο υπουργός πραγματοποίησε επαγγελματικό ταξίδι στη Σουηδία, κάνοντας συναντήσεις εργασίας με τη Σουηδική Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτορείων, τους επικεφαλής των σημαντικότερων tour operators της σκανδιναβικής αγοράς (Apollo, Nordic Leisure Travel Group, Orient Tours, Air Tours) τους επικεφαλής αεροπορικών εταιρειών (SAS, Eurowings), καθώς και εκπροσώπους του Συνδέσμου Συνταξιούχων SPF-Seniorerna της Σουηδίας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ