Τάιλερ Πέρι: Ο άνθρωπος που βοήθησε τον Χάρι και τη Μέγκαν στην Αμερική - «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει τέτοια αγάπη»

Τον έχει εμπνεύσει η ιστορία τους 

 

 

Αυτές τις μέρες που η Μέγκαν Μαρκλ παρουσιάζεται ξανά σαν την πέτρα του σκανδάλου στην οικογένεια της Βρετανίας, η γυναίκα που χώρισε σύζυγο από πατέρα και αδελφό, αποκαλύπτεται μια άλλη, διαφορετική πλευρά του χαρακτήρα της από τον άνθρωπο που τη βοήθησε να εγκατασταθεί στην Αμερική. 

Ο λόγος για τον συνάδελφο της ηθοποιό, Τάιλερ Πέρι, ο οποίος προσέφερε στον πρίγκιπα και την καλή του το σπίτι στο οποίο μένουν τώρα στην Καλιφόρνια.  Μιλώντας πρόσφατα ο ίδιος στην εκπομπή Today θυμήθηκε την πρώτη γνωριμία μαζί τους και θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια σε σχέση με το ζευγάρι, που από τότε που γνωρίστηκε δεν έχει σταματήσει να μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας. 

«Αυτό που ξέρω για αυτούς τους δύο, κάτι το οποίο εύχομαι να γνώριζε και ο υπόλοιπος κόσμος, είναι το πόσο πολύ αγαπιούνται», είπε ο Τάιλερ. Και πρόσθεσε ότι αν δεν βρει μια σχέση που να έχει αυτό που υπάρχει μεταξύ της Μέγκαν και του Χάρι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική της δέσμευσης σε έναν και μόνο άνθρωπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ