Τα ζώδια με τα πιο ακριβά και φίνα γούστα

Μόνο φτηνιάρικα δεν τα λες...

 

Επιλέγουν μόνο τα καλύτερα και το μάτι τους πέφτει πάντα στο πιο ακριβό. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Τα ζώδια αυτά για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, έχουν μοναδική φινέτσα και ξεχωριστό γούστο. 

Όπως γράφει το astrology.gr ξέρουν τι να φορέσουν, τι να φάνε, τι να πιουν και πώς να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΛΕΩΝ

Αν υπάρχει ένα πράγμα που ο Λέοντας ξέρει να κάνει πάρα πολύ καλά και το έχει στο… DNA του, αυτό είναι το να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος και τη χλιδή που θέλει να ζει. Λόγω της ομορφιάς του ή των εντυπωσιακών μαλλιών του, αλλά και λόγω του στιλ του και των πανάκριβων γούστων του κερδίζει αμέσως την προσοχή. Ο Λέοντας σε κάθε του εμφάνιση είναι grande και η τάση του είναι γνωστή για οτιδήποτε "μάρκας", από ρούχο μέχρι αυτοκίνητο. Δεν καταδέχεται οτιδήποτε είναι φτηνό ή δεύτερο. Για ποιον τον πέρασες; Μπορεί να μην είναι και το πιο πλούσιο άτομο, ωστόσο θα κάνει τα πάντα για να ζει μέσα στην πολυτέλεια και να φορά μόνο τα καλύτερα

ΖΥΓΟΣ

Μα είναι δυνατόν το «παιδί της Αφροδίτης» να μην έχει γούστο και φινέτσα; Αν ποτέ δείτε έξω Ζυγό που να μην είναι περιποιημένος και «στην πένα», καλέστε το 100. Σίγουρα κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα έχει. Ακόμα και στα χειρότερά του, ένας Ζυγός είναι από την κορυφή ως τα νύχια… προσεγμένος, καλοντυμένος και φορά μόνο ακριβά, καλοραμμένα και φινετσάτα ρούχα, αρώματα και καλλυντικά γνωστών οίκων. Αν έχετε φίλους/ες Ζυγούς, πάτε μαζί τους για ψώνια και αφήστε τους να σας ντύσουν. Μοντέλα θα σας κάνουν! Και το σπίτι του όμως... βγαλμένο από σελίδα περιοδικού διακόσμησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον Αιγόκερω μπορείς να τον κατηγορήσεις για πολλά, όχι όμως για το στιλ του. Δεν είναι και το πιο…συμπαθητικό ζώδιο στα άλλα 11, αλλά θα πρέπει να του αναγνωριστεί ότι είναι σικάτος, σοβαρός, το μάτι του πέφτει πάντα στα πιο ακριβά αντικείμενα, ξέρει πώς να ντυθεί και πώς να σταθεί σε κάθε περίπτωση και σίγουρα δεν είναι φτηνιάρης. Προσέχει τον εαυτό του, θέλει να φορά τα καλύτερα και κάνει συνδυασμούς που αναδεικνύουν την εξωτερική του εμφάνιση, έχει αρχοντιά και κυρίως ποντάρει στην ποιότητα κι όχι στην ποσότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες φροντίζουν πάρα πολύ τον εαυτό τους. Επιλέγουν μόνο ό,τι είναι ακριβό και φινετσάτο. Δεν καταδέχονται να φορέσουν κάτι… δεύτερο ή κακοραμμένο ή από τα πανέρια. Δεν θα δεις εύκολα Ιχθύ να κυκλοφορεί απεριποίητος ή λες και βγήκε από το στύψιμο του πλυντηρίου. Δίνουν μεγάλη σημασία στην εικόνα. Τους αρέσουν τα αρώματα, τα φίνα υφάσματα, τα κομψά αξεσουάρ γι' αυτό επιλέγουν είδη γνωστών σχεδιαστών ή ποιοτικά. Τα παπούτσια τους επίσης ξεχωρίζουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τα παίρνουν από τη… λαϊκή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ