The Enforcer: Στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Μπαντέρας - Γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων της πραγματοποιήθηκε σε κεντρικά σημεία της συμπρωτεύουσας η οποία έμοιαζε με... Μαϊάμι

 

Σε τέσσερις κεντρικούς κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και σε αρκετούς σε ολόκληρη την Ελλάδα, ξεκίνησε η προβολή της ταινίας «The Enforcer» (Ελληνικός Τίτλος: Το Συνδικάτο), του φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστή ο χολυγουντιανός σταρ Αντόνιο Μπαντέρας, και που το μεγαλύτερο κομμάτι των γυρισμάτων του πραγματοποιήθηκε σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης η οποία έμοιαζε με…Μαΐαμι.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω ταινία υπήρξε η πρώτη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή που υποστήριξε το Film Office Central Macedonia σε συνεργασία με το ΕΚΟΜΕ, η οποία άνοιξε τον δρόμο για να ακολουθήσουν και άλλες πολλές ακόμα.

Όπως γράφει το grtimes.gr σε ότι αφορά στην πλοκή σύμφωνα με τη σχετική διαφημιστική καμπάνια η ταινία αφορά «έναν από τους top εκτελεστές στο Μαϊάμι, ο οποίος ανακαλύπτει πως η «φαμ φατάλ» αφεντικίνα του εμπλέκεται σε κύκλωμα cybersex trafficking. Έτσι αποφασίζει να ρισκάρει τα πάντα για να σώσει ένα νεαρό κορίτσι που έχει πέσει στα δίκτυα της εγκληματικής οργάνωσης για την οποία δούλευε και ο ίδιος μέχρι τότε».

Θυμίζουμε ότι τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε διάφορά σημεία της Θεσσαλονίκης, όπως η οδός Εθνικής Αμύνης (μπροστά από τον Λευκό Πύργο), οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλή στη Μίκρα, στο Λιμάνι, στη Περιφερειακή οδό, ακόμη και στη Νέα Μηχανιώνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ