Η Σελίνα Γκόμεζ στο ντοκιμαντέρ «My Mind and Me»: «Είναι δύσκολο να αναπνεύσω, αλλά δεν θα άλλαζα τη ζωή μου» 

Την ευαίσθητη πλευρά της παρουσιάζει η ηθοποιός στο ντοκιμαντέρ «My Mind and Me»

Τον περασμένο Ιούλιο έγινε 30 ετών και ετοιμάζεται να παρουσιάσει στον κόσμο μία πλευρά του εαυτού της που συνήθως βλέπουν μόνο οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι, αλλά και να μοιραστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Το πρώτο teaser από το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί στο Apple TV+ κυκλοφόρησε και δείχνει την ηθοποιό σε διάφορες φάσεις της ζωής της, που τη βρήκαν πιο... ευάλωτη. «Το μυαλό μου κι εγώ. Δεν τα πάμε καλά μερικές φορές κι είναι δύσκολο να αναπνεύσω, αλλά δεν θα άλλαζα τη ζωή μου», γράφει η Σελίνα Γκόμεζ στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στις σκηνές εμφανίζεται ένα κείμενο στην οθόνη, που γράφει «κάθε αναπνοή, μια ανακάλυψη», και μετά από κάποια δευτερόλεπτα, η Σελίνα σταματάει να κλαίει και το χαμόγελο επιστρέφει στο πρόσωπο της.

Το ντοκιμαντέρ «My Mind and Me» δείχνει τη ζωή της τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής της. Ο λόγος που έχει επιλεγεί το συγκεκριμένο διάστημα είναι επειδή αυτό έχει χαρακτηριστεί από μία σχέση που τη σημάδεψε, από σοβαρό χειρουργείο για τον Λύκο από τον οποίο πάσχει καθώς και από τη μάχη της για την ψυχική της υγεία, άλλωστε, είναι μία από τις διάσημες που δεν έχουν φοβηθεί να μιλήσουν ανοιχτά για αυτό το θέμα.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ υπογράφει ο Άλεκ Κεσισιάν, ο οποίος είχε υπογράψει το 1991 το ντοκιμαντέρ «Truth or Dare» της Μαντόνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ