Σταύρος Ξαρχάκος - Ηρώ Σαΐα: Οι αγκαλιές στη σκηνή με τα 6χρονα δίδυμα παιδιά τους - η πιο γλυκιά στιγμή! (φωτό)

Τα 6χρονα έκλεψαν την παράσταση!

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού ο Σταύρος Ξαρχάκος υποδέχτηκε στη σκηνή - με μεγάλη χαρά και συγκίνηση - την οικογένεια Ξυλούρη: τους Ψαραντώνη, Γιάννη Ξυλούρη, Γιώργη Ξυλούρη, Νίκη Ξυλούρη, Λάμπη Ξυλούρη και Ελευθερία Ξυλούρη.

Με το χαρακτηριστικό τους ηχόχρωμα και ιδίωμα απέδωσαν τραγούδια του Νίκου Ξυλούρη και με τις λύρες τους και ταξίδεψαν το κοινό στην Κρήτη. Μαζί τους εμφανίστηκαν οι: Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος και Ηρώ Σαΐα.

Η καλλιτέχνης εμφανίστηκε φορώντας ένα μακρύ πράσινοι φόρεμα με μανίκι 3/4, το οποίο και συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και σανδάλια. Όπως βλέπουμε και στις εικόνες η Ηρώ Σαΐα και ο σύζυγός της είχαν μερικές τρυφερές στιγμές πάνω στην σκηνή.

Αν κάποιος «έκλεψε» όμως την παράσταση τότε αυτά ήταν τα δίδυμα παιδιά τους.

Τα 6χρονα αδελφάκια ανέβηκαν κάποια στιγμή στη σκηνή και αντάλλαξαν αγκαλιές με την μαμά και τον μπαμπά Σταύρο Ξαρχάκο, ο οποίος με την σειρά του, τους έδωσε πολλά φιλιά, αλλά και τις ανθοδέσμες που έλαβε!

Σημειώνεται ότι το ζέυγος παντρεύτηκε το 2015 στην Βάρκιζα, μετά από τρια χρόνια σχέσης, ενώ τα διδυμάκια τους ήρθαν στον κόσμο το 2016.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ