Ο Γιώργος Γερολυμάτος και η σύζυγός του Μαρία Βλασιάδη σε μία σπάνια κοινή συνέντευξη - ο έρωτάς τους & η 15χρονη κόρη τους (βίντεο)

«Η Μαρία με έβαλε στον «σωστό δρόμο» και ενώ ήμουν κατά του γάμου την παντρεύτηκα»

 Γιώργος Γερολυμάτος και η σύζυγος του, Μαρία Βλασιάδη, παραχώρησαν μια σπάνια κοινή συνέντευξη, με το ζεύγος να μιλά για τον ερώτα του και την κόρη τους.

«Η Μαρία με έβαλε στον «σωστό δρόμο» και ενώ ήμουν κατά του γάμου γιατί είχα παντρευτεί πολύ μικρός την παντρεύτηκα» δηλώνει ο τραγουδιστής στη κάμερα της εκπομπής «Ελένη»

Η σύζυγός του αποκαλύπτει πως έχουν μεταξύ τους φοβερή χημεία, αν και στις αρχές της σχέσης του είχε τους ενδοιασμούς της.

«Αντιλήφθηκα πως εάν ήθελα να είμαι μαζί του έπρεπε να δεχθώ την επαγγελματιή του ζωή» αναφέρει.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος δηλώνει «χαδιάρης» και λέει πως εάν «δεν πεις στον άνθρωπό σου “σ’ αγαπώ” δεν γίνεται, δεν κάνεις παιχνιδάκια, δεν γίνεται».

Η Μαρία Βλασιάδη λέει πως δεν ζηλεύει τον σύζυγό της και χαίρεται όταν βλέπει τα γυναικεία βλέμματα καρφωμένα επάνω του.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μία κόρη, η οποία είναι 15 ετών και όπως λένε αποτελεί την προτεραιότητά τους. «Τα εγγόνια μου είναι 18 και η κόρη μου 15…την έχουν θεία» λέει ο τραγουδιστής.

Ερωτώμενος για τις αισθητικές επεμβάσεις δηλώνει αρνητικός. «Εάν δεν έχω ρυτίδες και βάψω το μαλλί κορακί θα γίνω πιο όμορφος; Θα γελάει ο κόσμος!» αναφέρει.

Ο ίδιος θυμάται την εποχή που έγινε εξώφυλλο στο Playboy και ο κόσμος έκανε ουρές στο νυχτερινό κέντρο «Φαντασία» για να τον δει. «Ένιωθα σταρ αλλά προσγειωμένος» προσθέτει.

«Μόνο ως guest θα εμφανιζόμουν πια σε νυχτερινό μαγαζί. Δεν μπορώ να κάνω τον μπεμπέκο…μπορώ όμως να τραγουδήσω καλά» εξηγεί.

Αναφορικά με τα ξενύχτια και τις καταχρήσεις, δηλώνει πως μένει μακριά από αυτά, ωστόσο τα έκανε στο παρελθόν και βγήκε αλώβητος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ