Ριάννα Κούνου: «Made in Greece» ο πολύχρωμος θαυμαστός κόσμος της Ελληνίδας σχεδιάστριας - Υπέροχες δημιουργίες (φώτο)

Οι υπέροχες δημιουργίες της Ριάννας Κούνου ξεκίνησαν από το Κολωνάκι και κατέκτησαν τη Γερμανία

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κατάστημα ρούχων στην οδό Χάρητος στο Κολωνάκι που έγινε σημείο αναφοράς. Αδύνατον να περάσεις από το Le streghe son tornate και να μη σταθείς να χαζεύεις για ώρα την βιτρίνα.

Κι αν ήσουν λάτρης των "vintage" δημιουργιών θα έμπαινες και μέσα. Και θα ερωτευόσουν τον θαυμαστό , υπέροχο, πολύχρωμο κόσμο της Ελληνίδας σχεδιάστριας Ριάννας Κούνου.

 

 

 

 

 

 

Στην οδό Große Hamburger της Γερμανσίας η Ριάννα Κούνου άνοιξε πριν από μισό χρόνο τη νέα της μπουτίκ με ένα όνομα γεμάτο αυτοπεποίθηση: Rianna in Berlin, “Η Ριάννα στο Βερολίνο”

Κιμονό , τουνίκ, μακριά φορέματα, πανωφόρια, όλα πολύχρωμα και μαγικά κατακτούν τις Γερμανίδες. Η Ριάννα στο Βερολίνο, γίνεται η αγαπημένη σχεδιάστρια πολλών επώνυμων κυριών.

 

 

 

 

Στη συνέχεια η Ριάννα Κούνου ενώνει τις δυνάμεις της με την Νίνα Κουν και ένα νέο κατάστημα έρχεται να ταράξει τα νερά της μόδας στη Γερμανία: Rianna + Nina.

Στους "ναούς της μόδας" της Ριάννα και της Νίνα δεν θα βρείτε μόνο δημιουργίες της ταλαντούχας Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Όπως για παράδειγμα η vintage μωβ τσάντα Hermes, ή η Vintage μπλούζα Ungaro, συνδυασμένη με φούστα Giorgio Armani 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θα βρείτε ακόμη κοσμήματα από την Κατερίνα Κοσμά, την Μαρία Μάστορη και τη Λητώ, δημιουργήματα από Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας με το όνομα Hallelujah ή juju de kokimo

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ