Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Πατέρας για τρίτη φορά - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Έγκυος για τρίτη φορά η σύζυγός του...

Φαίνεται ότι όλοι οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν παιδιά αυτή τη στιγμή. Πρώτον, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Elon Musk ανακοινώνει ξαφνικά ''μυστικά δίδυμα''. 'Τώρα είναι η σειρά του διευθύνοντος συμβούλου της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Zuckerberg (@zuck)

 

Ο Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Πρισίλα Τσαν περιμένουν την τρίτη τους κόρη μέσα στο επόμενο έτος.

 

 

 

Ο ίδιος έγραψε στο Instagram: "Πολλή αγάπη. Χαίρομαι που μοιράζομαι ότι η Max και η August θα αποκτήσουν μια νέα αδελφούλα τον επόμενο χρόνο!"

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και έχει αποκτήσει δύο κόρες

 

 

 

Έχασε φέτος πάνω από τη μισή του περιουσία

Μεγάλο και μάλλον ασυνήθιστο πλήγμα κατέγραψε η περιουσία του ιδρυτή της Facebook και επικεφαλής της MetaPlatforms Μαρκ Ζούκερμπεργκ, που είδε την περιουσία του να μειώνεται πάνω από το μισό.

 

Σύμφωνα με το Billionaires Index του Bloomberg, που παρακολουθεί τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ο Ζούκερμπεργκ υποχώρησε στην 20ή θέση. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απώλεια μεταξύ των ultra rich του δείκτη.

Ο Ζούκερμπεργκ ξεκίνησε τη χρονιά με περιουσία 125 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Από τότε, όμως, έχει πέσει στα 55,3 δισεκατομμύρια δολάρια, μια πτώση λίγο πάνω από 55%, σύμφωνα με τα στοιχεία. Το Forbes ανεβάζει την καθαρή του αξία στα 53,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ