Από τα μαύρα στα κόκκινα η βασίλισσα Ράνια - Φόρεσε floral φουστάνι, απίθανο πουκάμισο και από Λονδίνο πέταξε Νέα Υόρκη (φωτό & βίντεο)

Τρεις νέες εμφανίσεις από την 52χρονη royal

Από το Λονδίνο όπου και βρέθηκε για την κηδεία της Ελισάβετ, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας πέταξε στη συνέχεια για Νέα Υόρκη.

«Χαίρομαι που επέστρεψα στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Κλίντον (Clinton Global Initiative) μετά από τόσα χρόνια! Με την υπουργό Χίλαρι Κλίντον και τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Φίλιπο Γκράντι, σήμερα» διαβάζουμε σε μία από τις αναρτήσεις που έχουν γίνει στο Instagram της συζύγου του βασιλιά Αμπάντα.

Για την περίσταση η 52χρονη royal επέλεξε ένα floral φόρεμα σε κόκκινες αποχρώσεις το οποίο και συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες.

Photo: Instagram/queenrania

«Στα παρασκήνια της Ετήσιας Συνόδου Κορυφής Concordia 2022 στη Νέα Υόρκη χθες» αναφέρει σε δεύτερη ανάρτησή της η βασίλισσα της Ιορδανίας, η οποία είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Πρέσβη Mark Green, στο πλαίσιο της Συνόδου.

Στην φωτογραφία και στο βίντεο που έχουν αναρτηθεί την βλέπουμε με ένα ακόμα κομψό σύνολο. Ειδικότερα φόρεσε μια στενή μαύρη φούστα ως το γόνατο και μια μακριμάνικη μπεζ μπλούζα με μαύρες λεπτομέρειες και ντραπέ στο πάνω μέρος.

Photo: Instagram/queenrania

Τέλος την είδαμε με ένα απίθανο λευκό πουκάμισο και στενό μαύρο παντελόνι. 

Photo: Instagram/queenrania

«Πάντα με χαρά υποστηρίζω την αποστολή του Earthshot Prize να αναδεικνύει και να υποστηρίζει πρωτοποριακές λύσεις για τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις του κόσμου. Από τη συμμετοχή μου στο Earthshot Prize Innovation Summit στη Νέα Υόρκη χθες» αναφέρει στο post της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ