Αρκαδία: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 15χρονου που σκοτώθηκε με το πόδηλατό του - "Μου λείπεις αγόρι μου"

Συγκλονίζουν οι γονείς του άτυχου 15χρονου....

Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό Κανδύλα στην Αρκαδία, μετά τον τραγικό θάνατο του 15χρονου Χαράλαμπου Μουργελά, το παιδί που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση που είχε με το ποδήλατό του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκε τόσο απροσδόκητα το αγγελούδι τους.

"Καλό παράδεισο άγγελε μου θα σε αγαπώ για πάντα μου λείπεις αγόρι μου γλυκό!!!" γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα του 15χρονου, αποχαιρετώντας το γιο της.

"Ο μοναδικός τσολιάς στον Άγιο Γιώργη θα είσαι εσύ λεβέντη μου"

"Ο μοναδικός τσολιάς στον Άγιο Γιώργη θα είσαι εσύ λεβέντη μου", είναι το μήνυμα του τραγικού πατέρα ο οποίος παλεύει να σταθεί στα πόδια του και να στηρίξει τη μητέρα και τον αδελφό του 15χρονου.

Η μητέρα του με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο facebook γράφει: '' Καλό παράδεισο άγγελε μου, θα σε αγαπώ για πάντα μου λείπεις αγόρι μου γλυκό!!!''. 

Αρκαδία: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 15χρονου που σκοτώθηκε με το πόδηλατο - "Μου λείπεις αγόρι μου γλυκό"

Πώς συνέβη το μοιραίο δυστύχημα

Ο 15χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το ποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε, για άγνωστη ακόμα αιτία, στο 39ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης - Λεβιδίου - Νεμέας, με άλλο ποδήλατο το οποίο οδηγούσε ένας 13χρονος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ποδήλατο που οδηγούσε ο άτυχος Χαράλαμπος και είχε κατεύθυνση από Νεμέα προς Λεβίδι, συγκρούστηκε το απόγευμα της Τρίτης με το προπορευόμενο ποδήλατο του 13χρονου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 15χρονος.

Στη συνέχεια ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του.

Στο σημείο που έγινε το συμβάν, υπάρχει ένα λουλούδι για τον 15χρονο Χαράλαμπο που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή.

15χρονος αρκαδια

Στο δελτίο ενημέρωσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου αναφέρεται για το συμβάν:

"Xθες (20.9.2022) το απόγευμα, στο 39,7 ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Λεβιδίου - Νεμέας, ποδήλατο, που οδηγούσε ανήλικος ημεδαπός, συγκρούστηκε με προπορευόμενο ποδήλατο, που οδηγούσε ανήλικος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του πρώτου ποδηλάτου. Τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ λίγη ώρα αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ