Βρετανός financier «στόλισε» για τα καλά την Μέγκαν Μαρκλ: «Είναι αντιπαθής επειδή είναι μία χειριστική νταής» (φωτό)

Ο αδελφός υπουργού απάντησε σε σχόλιο και «στόλισε» την Δούκισσα

Ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος Ben Goldsmith «στόλισε» για τα καλά την Μέγκαν Μαρκλ!

Ειδικότερα ο 41χρονος Βρετανός, ο οποίος είναι ο αδερφός του υπουργού Zac Goldsmith, απάντησε μέσα από μια σειρά μηνυμάτων στα social media, σε ένα tweet που ανέφερε ότι η Δούκισσα του Σάσσεξ ήταν «θύμα ρατσισμού». 

Ο κ. Goldsmith - ο οποίος ήταν μη εκτελεστικό μέλος του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων - σχολίασε κάτω  από το συγκεκριμένο post ότι:

«Είμαστε πολύ μακριά από το τέλειο, αλλά δημοσκοπήσεις, η μία μετά την άλλη, δείχνουν ότι οι Βρετανοί είναι ανάμεσα στους πιο φιλόξενους και τους λιγότερο ρατσιστές.  Στη αρχή λάτρεψαν την Μέγκαν. Πλήθος κόσμος συνωστίστηκε στους δρόμους στο γάμο της. Η Μέγκαν είναι αντιπαθής επειδή είναι μία χειριστική νταής που ξεσκεπάστηκε».

 

Ακόμα πρόσθεσε στο Twitter πως «η Μέγκαν  ήρθε για να προσωποποιήσει την άφιξη των διαταραγμένων πολιτισμικών πολέμων της Αμερικής στη Βρετανία».

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, όπως αναφέρει η Daily Mail, έχει κατηγορηθεί για εκφοβισμό, με την ίδια φυσικά να το αρνείται. Τον Ιούνιο, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε ότι «αναθεώρησε» τις πολιτικές του για το ανθρώπινο δυναμικό μετά από μια έκθεση σχετικά με καταγγελίες για εκφοβισμό από τη Μέγκαν.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν θα δημοσιεύσει ποτέ την έρευνα, με μια πηγή να ισχυρίζεται τότε ότι η οικογένεια: «φαίνεται να φοβάται μήπως αναστατώσει ή προκαλέσει τον Χάρι και τη Μέγκαν».

Οι ισχυρισμοί προέκυψαν πριν από 18 μήνες μετά από καταγγελίες του προσωπικού, οι οποίοι έκαναν λόγο για μια «τοξική περιόδο» πριν το ζευγάρι εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα και μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ στις αρχές του 2020.

Την ίδια ώρα ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ έχουν μιλήσει από πλευράς τους πολλές φορές για «πέλομο» των Μέσων Ενημέρωσης και όχι μόνο κατά εκείνου και ειδικά εναντίον της σύζύζγου του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ