Γαμπρός έκλεισε κατά λάθος για τον γάμο του μπάντα με την πρώην του! Την είχε απατήσει με τη νύφη & τους έκανε ρεζίλι (βίντεο)

Το video έχει γίνει viral!

Μία γυναίκα που τραγουδάει σε γάμους πήρε την εκδίκησή της!

Η Alexandra Starr κατάφερε να γίνει viral και να συγκεβτρώσει 17,3 εκατομμύρια προβολές στο TikTok με ένα βίντεο που  δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι - χωρίς να το γνωρίζουν - την προσέλαβαν να παίξει στον... γάμο του πρώην της, ο οποίος μάλιστα την είχε απατήσει.

Η ίδια έκανε ρεζίλι τον ανυποψίαστο γαμπρό και τη νέα του νύφη όταν πήρε το μικρόφωνο.  «Αυτός που με απάτησε έκλεισε την μπάντα μου για να εμφανιστεί στον γάμο του - και δεν ήξερε ότι είμαι η τραγουδίστρια», δήλωσε.

Η Starr εξήγησε στη συνέχεια ότι ότι δεν είναι η βασική τραγουδίστρια της μπάντας, άρα ο πρώην της δεν είχε ιδέα ότι ήταν μέλος του γκρουπ όταν τους προσέλαβε.

Σύμφωνα με την ίδια εκείνη και ο γαμπρός έβγαιναν για πέντε χρόνια, προτού ο τελευταίος την απατήσει με την γυναίκα που επρόκειτο να παντρευτεί, οπότε ήταν πρόθυμη να εκδικηθεί και τους δύο, αναφέρει το nypost.com..

@alexandra_starr Replying to @Christina Venditti ♬ original sound - alexandrastarr

Το ζευγάρι - των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά -  φέρεται να παντρεύτηκε στα τέλη του περασμένου μήνα. Η Starr στις 30 Αυγούστου ανέβασε ένα σύντομο βίντεο στο TikTok στο οποίπο δείχνει πως πήρε την εκδίκησή της.  Στο κλιπ, η ανυποψίαστη νύφη και ο γαμπρός ετοιμάζονται για τον πρώτο τους χορό, ενώ η Starr έχει αρχίσει να τραγουδά με την πλάτη γυρισμένη και εκείνη δεν έχουν δει ακόμα το πρόσωπό της. 

Και εκεί που ερμηνεύει το «All of Me» του John Legend, αλλάζει κομμάτια και τραγουδά το «Before He Cheats» (πριν με απατήσει) Carrie Underwood, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά της.

Το κλιπ - το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 9,9 εκατομμύρια φορές - δείχνει την ξανθιά νύφη σοκαρισμένη και μπερδεμένη, ενώ σε ένα δεύτερο βίντεο που μοιράστηκε στην πλατφόρμα βλέπουμε την γυναίκα να συνεχίζει να τραγουδά το τραγούδι καθώς ο πρώην αγαπημένος της στέκεται έκπληκτος.

Στη συνέχεια ένας από τους καλεσμένους προσπαθεί να παρέμβει και να εμποδίσει την Starr να συνεχίσει, προτού εκείνη πετάξει  ένα ποτήρι νερό στον γαμπρό και βγει από το δωμάτιο.

Βέβαια ορισμένοι από τους χρήστες δεν πείστηκαν ότι όλο αυτό ήταν πραγματικό, λέγοντας πως η γυναίκα ήθελε να τραβήξει το ενδιαφέρον για την εκκολαπτόμενη μουσική της καριέρα.

«Φαίνεται ότι αυτό είναι σίγουρα σκηνοθετημένο» έγραψε ένας, με έναν άλλο να ισχυρίζεται ότι  η αντίδραση της νύφης και του γαμπρού δεν φαινόταν πιστευτή, κάνοντας λόγο για «τηλενοβέλα».

Ωστόσο, από το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Starr συνεχίζει να επιμένει ότι η ιστορία της είναι πραγματική παρά τις συνεχείς ερωτήσεις από τους followers της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ