Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Τετάρτη είναι η τέλεια μέρα να κλείσετε ραντεβού να περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια...

Η Σελήνη περνάει όλη τη μέρα της στον Λέοντα σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Δία και τον Χείρωνα που βρίσκονται στον Κριό, δίνοντας έμφαση στις όμορφες πλευρές της ζωής, τη χαρά, τον έρωτα, τη διασκέδαση. Είναι μια μέρα που αφθονούν οι ευκαιρίες και τίποτε δεν φαίνεται απίθανο. Καλή μέρα για να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες και να έχουμε μια καλή ροή σε αυτά που προγραμματίζουμε να κάνουμε.  

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα μέσα στον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τομέα του ωροσκοπίου σας ξυπνά το παιδί που κρύβετε μέσα σας που θέλει να ανακαλύψει, να παίξει, να γελάσει, να νιώσει περισσότερη ξενοιασιά. Αν είστε πιο χαλαροί από πλευράς ρυθμών, σήμερα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ικανοποιήσετε και τις πιο τρελές σας επιθυμίες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Πιθανώς να σας πιάνει νοσταλγία για κάποια πρόσωπα από το παρελθόν ή γενικώς να είστε πιο συναισθηματικοί σήμερα στις αντιδράσεις σας. Πάντως είναι από τις μέρες που πιο πολύ θα ευχαριστηθείτε να μείνετε σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παρά να κανονίζετε για το βράδυ εξόδους. Μπορεί να νιώθετε και πιο κουρασμένοι-ες. Σε γενικές γραμμές, παρά την κόντρα θέση της Σελήνης προς το ζώδιο σας, η μέρα έχει μια θετική αύρα και σας επιτρέπει να σημειώσετε πρόοδο με αυτά που κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το ζώδιο σας, στον Λέοντα, σχηματίζοντας μόνο θετικές όψεις, δίνοντας μια πιο εξωστρεφή και ιδιαίτερα επικοινωνιακή χροιά στη μέρα σας. Με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι θα πιάνετε κουβέντα με όλους σήμερα, από τις εξωτερικές δουλειές που έχετε και τα ψώνια μέχρι με τους φίλους στα τηλέφωνα. Εκτός αν εργάζεστε σήμερα, οπότε το βάρος θα πέσει στις επίσημες επαφές και επικοινωνίες που σχετίζονται με τη δουλειά σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ