Τανιμανίδης - Μαυρίδης: Δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία τους - Επιστρέφουν με νέα εκπομπή; (βίντεο)

Θα δούμε ξανά το World Party;

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε εμφάνιση-έκπληξη στη Μύκονο, αφού βρέθηκε ανάμεσα στους προσκεκλημένους του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα για τη βάπτιση των διδύμων.

Όπως μετέδωσε την Τετάρτη (21/9) η εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» η συμφιλίωση τους φέρνει και μία τηλεοπτική συνεργασία για τους δύο πρώην παρουσιαστές του World Party.

Να σημειώσουμε πως μετά το τέλος της ταξιδιωτικής εκπομπής τους, οι δυο τους χάθηκαν και απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλον. 

Δείτε επίσης: Τανιμανίδης - Μπόμπα: Οι φωτό από την βάπτιση των δίδυμων - Το ροζ φόρεμα της μαμάς, το χρυσό σύνολο της νονάς Μαρίνας Βερνίκου

Όλα αυτα τα χρόνια δεν θέλησαν να μιλήσουν για το λόγο που απομακρύνθηκαν, όμως ήρθε η στιγμή της επανασύνδεσής τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης έχουν αποκαταστήσει τις φιλικές τους σχέσεις εδώ και καιρό μετά από τηλεφωνική τους επικοινωνία κατά την οποία έλυσαν τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

 

 

Οι δύο τους συζητούν για νέα ταξιδιωτική τηλεοπτική εκπομπή σε παραγωγή του Σάκη Τανιμανίδη και κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιούν τον ίδιο τίτλο με την προηγούμενη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη και του Σάκη Τανιμανίδη στα βαφτίσια 

«Ήρθαμε να ευχηθούμε στους γονείς, στα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, υγιή, οι νονοί πάντα άξιοι και να είναι χαρούμενη η οικογένεια και περήφανοι για τα παιδάκια τους», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης. Όταν, ωστόσο, ρωτήθηκε για τη φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη απέφυγε να σχολιάσει.

 

 

 

 

Από την άλλη, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε για τον Γιώργο Μαυρίδη: «Κι εγώ είχα πολύ καιρό να μας δω μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε. Ήθελα να έρθει, ήθελε κι αυτός να έρθει προφανώς, αφού μου είπε ότι θα έρθει, οπότε ήρθε εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ