Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το νέο «κρύο» ανέκδοτο - «Γιατί έδιωξαν τον σκηνοθέτη από το μπαρ;» ( βίντεο)

«Πάγωσε» το Instagram

Στον Γιάννη Αντετοκούνμπο αρέσουν τα ανέκδοτα. Ατυχώς ούτε επιλέγει αυτά που κερδίζουν το σίγουρο χειροκρότημα των πολλών, ούτε ιδιαίτερα επιτυχημένα τα λέει ώστε να τον συμπαθήσουν τουλάχιστον οι υπόλοιποι. 

Με αφορμή, λοιπόν, τη νέα του ταινία μικρού μήκους για την ζωή του που βγαίνει στον αέρα σήμερα, ο Greak Freak επανήλθε στην αγαπημένη του… συνήθεια. «Πριν συνεχίσουμε με τα γυρίσματα έχω να πω ένα ανέκδοτο. Γιατί έδιωξαν τον σκηνοθέτη της ταινίας από το μπαρ; Γιατί έκανε σκηνή», ήταν το ανέκδοτο που ανέβασε στα social media ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Η νέα ταινία μικρού μήκους για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει τίτλο «Naija Odyssey» και διάρκεια 12 λεπτά και ο Γιάννης γιόρτασε την πρεμιέρα της στη Νέα Υόρκη χορεύοντας... αφρικάνικους χορούς. 

Μετά το «Rise» και το «Naija Odyssey» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταματά την ενασχόληση του με την 7η τέχνη, αφού όπως έγινε γνωστό θα είναι ο ίδιος παραγωγός του National Geographic, για ένα ντοκιμαντέρ που αφορά μετανάστες οι οποίοι εργάζονται στο Ουισκόνσιν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ