Νατάσα Ράγιου: Ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Ιταλό της - ο γάμος στο Ποζιτάνο, η ζωή στην Ρόδο - «Ο Τζιοβάνι με ζήτησε από τον άντρα μου» (βίντεο)

«Να περιμένετε γάμο, θα γίνει όπως πρέπει»

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Νατάσα Ράγιου στην εκπομπή της «Ελένη».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον Τζιοβάνι και αποκάλυψε ότι ο δεσμός τους επισφραγίστηκε στην Ιταλία ενώ για τον χωρισμό της παραδέχθηκε ότι δεν είχε δυσκολίες.

«Είμαι ερωτική μετανάστρια γιατί πατρίδα σου είναι εκεί που αγαπάς» είπε αρχικά αποκαλύπτοντας τονν λόγο που μετακόμισε στην Ρόδο: «Η Ρόδος προέκυψε στη ζωή μου από τον άνθρωπο της ζωής μου Τζιοβάνι Φαλιέρο. Ο Τζιοβάνι είναι αρχιτέκτονας διακοσμητής και ήρθαμε στη Ρόδο για μία δουλειά του και μείναμε 2,5 χρονιά».

Από την πλευρά του ο Τζιοβάνι είπε ότι «για’ μένα η ζωή είναι ένα ταξίδι, η Νατάσα ήταν ο πιο σημαντικός σταθμός» και πως «δεν ήξερα καν ποια είναι η Νατάσα γιατί ταξιδεύω και δεν παρακολουθώ».

Ακόμα πρόσθεσε για την γνωριμία τους: «Με δυσκόλεψε πάρα πολύ η Νατάσα να μου πει το ναι αλλά και εγώ δεν τα παρατάω». Και συνέχισε λέγοντας: «να περιμένετε γάμο, θα γίνει όπως πρέπει».

Η δημοισογράφος είπε με την σειρά της ότι «μας πρόλαβε ο κορωνοϊός και δεν παντρευτήκαμε. Θα παντρευτούμε στο Ποζιτάνο». Και πρόσθεσε επίσης πως: «Όταν μιλάει για μένα ο Τζιοβάνι είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Κάθε μέρα είναι γιορτή με αυτόν τον άνθρωπο».

Η ίδια ανέφερε επίσης πως  «η σχέση μου με τον πρώην άντρα μου είναι εξαιρετική». Μάλιστα αποκάλυψε ότι «τον Τζιοβάνι τον βρήκα πριν τη λήξη του γάμου μου, ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου».  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ