Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε - Ερωτευμένη με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη (βίντεο)

Πήγαινα στον Κορυδαλλό κάθε 15 μέρες για να δω τον Β. Δημάκη στα "κλεφτά".

Η κόρη της Σοφίας ΒόσσουΕρασμία Μάνου, αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Η ίδια έκανε την αποκάλυψη μέσα από το "Happy Day”.

Η τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της, αποκάλυψε μάλιστα πώς γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της, όταν εκείνος έκανε απεργία πείνας.

 

 

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρ' όλα αυτά, ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δεν μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω.

 

 

Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία.

 

 

Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά παράλληλα είναι μοναδικό.

 

 

Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε όταν της το είπα. Μετά -σε δεύτερο χρόνο- ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη και εκείνη για το θάρρος μου» είπε, μεταξύ άλλων, η Ερασμία Μάνου.

Η ίδια ανέφερε, επίσης, ότι ελπίζει να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία και εξέφρασε την επιθυμία της να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 


2nd family summit

 

2nd family summit