Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ - dress code: H άψογη Kέιτ, η εντυπωσιακή Μέγκαν - Τα σικ ντε πιες της Mαρί Σαντάλ

Όπως ορίζει το dress code οι κυρίες φορούν μαύρα καπέλα και βέλο....

Βασίλισσες, αυτοκράτειρες και πριγκίπισσες έδωσαν χθες 19/9 το παρών στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Από την Ράνια της Ιορδανίας, την Λετίσια της Ισπανίας, την Μαργαρίτα της Δανίας, την Ματθίλδη του Βελγίου, την Μάξιμα της Ολλανδίας και την Σίλβια της Σουηδίας, έως την αυτοκράτειρα Μασάκο της Ιαπωνίας και την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, όλες οι royals, ντυμένες πένθιμα τίμησαν, μαζί με τους μονάρχες σύζυγούς τους, τη μνήμη της Ελισάβετ.

Όλες οι royals ντύθηκαν σικάτα με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον να  αποτίει ενδυματολογικό φόρο τιμής στη βασίλισσα. 

Με άψογο στυλ η πριγκίπισσα της Ουαλίας η οποία έφτασε χθες στο Αββαείο του Ουέστμινστερ συνοδευόμενη από τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον 9χρονο πρίγκιπα Τζόρτζ και την 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Στην κηδεία η Κέιτ Μίντλετον φορά ένα πολύ κομψό παλτό με πιέτες στο πίσω μέρος, το οποίο είναι ασορτί με εκείνο της κόρης της. 

 

 

 

Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες και τα βίντεο η μικρή royal έχει βάλει ένα μαύρο καπέλο, όπως και η μητέρα της, που φορά επίσης ένα μικρό πένθιμο βέλο. 

Σημειώνεται ότι το dress code επιβάλλει στις κυρίες να φορούν μαύρα καπέλα ή βέλο στην κηδεία. 

 

 

 

 

 

Παράλληλα η Κέιτ Μίντελτον έχει στολίσει τον λαιμό της με ένα εντυπωσιακό κολιέ με τρεις σειρές μαργαριταριών, το οποίο και άνηκε στην βασίλισσα. 

Το συγκλονιστικό φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ 

Η Δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε ένα πολύ κομψό φόρεμα, τα μανίκια του οποίου δημιουργούσαν  μια κάπα  στο πίσω μέρος. 

 

 

Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες και τα βίντεο η royal έχει βάλει ένα μαύρο μεγάλο καπέλο. 

Σημειώνεται ότι το dress code επιβάλλει στις κυρίες να φορούν μαύρα καπέλα ή βέλο στην κηδεία. 

 

 

 

 

Παράλληλα η Μέγκαν Μαρκλ, απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα φορώντας ένα σετ από σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια που της χάρισε η μονάρχης. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα φόρεσε το ίδιο ζευγάρι για την κηδεία στο Westminster Hall.

 

 

Πάνω από 20 βασιλικές οικογένειες εκπροσωπήθηκαν χθες, συμπεριλαμβανομένου του Σουλτάνου του Μπρουνέι και του βασιλικού ζεύγους του Μπουτάν.

Παράλληλα είδαμε τον πρώην βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος με την σύζυγό του Σοφία. Υπενθυμίζεται ο πρώτος εν μέσω σκανδάλων παραιτήθηκε από τον θρόνο το 2014 και αποφάσισε να αυτοεξοριστεί και να εγκαταλείψει την Ισπανία το 2020.

 

 

Όπως ορίζει το dress code οι κυρίες φορούν μαύρα καπέλα και βέλο, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες που συμπλήρωσαν το look τους με κάποιο μαργαριταρένιο κόσμημα, αφού τα μαργαριτάρια φοριούνται παραδοσιακά από τις royals σε περιόδους πένθους.

 

 

Τι φόρεαν η Βασίλισσα Ράνια, η Λετίσια και η Πριγκίπισσα Σαρλίν

H σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας φόρεσε ένα παλτό με φρου-φρου στο πάνω μέρος και έναν μπερέ με βέλο, ενώ η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας επέλεξε ένα φόρεμα με μια λεπτή ζώνη στη μέση και ένα μικρό καπέλο, επίσης με βέλο.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό από πλευράς της έβαλε ένα πολύ νκομψό παλτό με μια αστραφτερή καρφίτσα, μαύρο καλσόν και γόβες. 

 

Στις εικόνες μπορούμε να διακρίνουμε να περπατούν πίσω της και ο γιος του τέως βασιλιάς της Ελλάδας Παύλος μαζί με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, η οποία είναι ντυμένη με ένα chic κοστούμι και μικρό καπέλο.

 

Η σύζυγος του βασιλιά Φίλιππου του Βελγίου φόρεσε ένα μεγάλο καπέλο και ένα κολιέ με τρεις σειρές μαργαριταριών.

 

Με μαργαριτάρια στον λαιμό της και η βασίλισσα Jetsun Pema του Μπουτάν, η οποία συνόδευσε τον σύζυγό της «βασιλιά Δράκο».

Η Μαρί Σαντάλ Royal chic στο Αββαείο του Ουέστμινστερ - Το ντε πιες ταγιέρ της

Το παρών στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν μέλη και της τέως ελληνικής βασιλικής οικογένειας, όπως η Άννα Μαρία, ο Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ.

Οι τρεις τους βρέθηκαν μέσα στον ειδικό χώρο όπου έγινε το λαϊκό προσκύνημα της Ελισάβετ, με χιλιάδες κόσμου να συρρέουν στον χώρο.

 

 

Ως συγγενείς της Ελισάβετ, τα μέλη της οικογένειας Γλύξμπουργκ έδωσαν το παρών και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους.

Για την κηδεία η Μαρί Σαντάλ φόρεσε ένα κομψό μαύρο ντε πιες ταγιέρ, με μοδάτο headband στο κεφάλι της, ενώ η Άννα Μαρία φόρεσε καπέλο με βέλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ