Η γκάφα του Τζαστίν Τριντό: Τραγουδάει στο πολυτελές ξενοδοχείο του Queen δύο 24ωρα πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ (βίντεο)

«Easy come, easy go. Little high, little low», τραγούδησε ο καναδός πρωθυπουργός, που σήμερα κατηγορείται για ασέβεια 

 

Πρωθυπουργική απερισκεψία ή εσκεμμένη ασέβεια; Σφοδρές αντιδράσεις στη Βρετανία έχει προκάλεσε το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, να τραγουδάει σε λόμπι ξενοδοχείου 48 ώρες πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στην οποία ήταν καλεσμένος.

Ειδικότερα, στο βίντεο φαίνεται ο Τριντό στο λόμπι του ξενοδοχείου Corinthia Hotel, στο οποίο, όπως αναφέρει η Daily Mail, να τραγουδάει το Bohemian Rhapsody των Queen και συγκεκριμένα τους στίχους: «Easy come, easy go. Little high, little low». Στο πιάνο βρισκόταν ένας από τους πιο γνωστούς μουσικούς του Κεμπέκ, ο Γκρέγκορι Τσαρλς, με τον πρωθυπουργό του Καναδά να φοράει ένα t-shirt και τους υπόλοιπους παριστάμενους να τον συνοδεύουν στο τραγούδι. Όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης το αυτοσχέδιο πάρτι στο λόμπι του ξενοδοχείου στήθηκε λίγες ώρες μετά το δείπνο προς τιμήν της καναδικής αντιπροσωπείας για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, εκπρόσωπος του Τζαστίν Τριντό σε δήλωσή του ανέφερε ότι «μετά το δείπνο το Σάββατο, ο πρωθυπουργός συμμετείχε σε μια μικρή συγκέντρωση με μέλη της καναδικής αντιπροσωπείας που είχαν μαζευτεί για να τιμήσουν τη ζωή της Αυτής Μεγαλειότητος. Ο Γκρέγκορι Τσαρλς, ένα γνωστός μουσικός από το Κεμπέκ, έπαιξε πιάνο στο λόμπι του ξενοδοχείου με ορισμένα από τα μέλη της καναδικής αντιπροσωπείας να ξεκινούν το τραγούδι και τον πρωθυπουργό να συμμετέχει».

Θέλοντας, μάλιστα, να δείξει ότι δεν υπήρξε καμία πρόθεση ασέβειας από τον Τριντό, ο εκπρόσωπός του τόνισε ότι «τις προηγούμενες δέκα ημέρες ο πρωθυπουργός είχε λάβει μέρος σε αρκετές εκδηλώσεις για να εκφράσει τον σεβασμό του στη Βασίλισσα και σήμερα (σ.σ. τη Δευτέρα 19/09) όλη η καναδική αντιπροσωπεία έλαβε μέρος στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ