Πάνος Αργιανίδης: Συνελήφθη από τους αστυνομικούς & οδηγήθηκε στο τμήμα - Τους πετούσε χλωρίνη

Στο τμήμα οδηγείται ο πρώην παίκτης του Survivor Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος από το πρωί, περίπου στις 8:30, είχε κλειστεί στους τουαλέτες στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

 Στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου οδηγήθηκε, λίγο πριν από τις 10:00, ο πρώην παίξτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης,  που είχε κλειστεί στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος προκάλεσε ζημιές στον χώρο που είχε κλειστεί, ενώ δεν έδωσε κάποια εξήγηση στους αστυνομικούς και στον ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ, που έσπευσαν στο σημείο.

Το περιστατικό έληξε όταν μπήκαν οι ΟΠΚΕ και έσπασαν την πόρτα της τουαλέτας. Όσο ήταν κλειδωμένος μέσα στην τουαλέτα, ο πρώην παίκτης του Survivor πετούσε χλωρίνη στους αστυνομικούς για να τους απωθήσει.

Οι αστυνομικοί τον οδηγήσαν στη συνέχεια στο ΑΤ Διονύσου.

Απειλούσε να αυτοκτονήσει

Συναγερμός σήμανε από νωρίς το πρωί στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου με τον πρώην παίκτη του Survivor, Πάνο Αργιανίδη .

Ο 40χρονος απελούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για υπάλληλος φύλαξης. 

Δείτε βίντεο από την συμμετοχή του στo Survivor 

 

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Πάνος Αργιανίδης απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. Στην τουαλέτα έχει κλειστεί μόνος του και δεν κρατάει κάποιο άτομο. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, φαίνεται να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού.

 

O μάνατζερ ράγκμπι - όπως είχε δηλώσει - μίλησε λίγα χρόνια πριν για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Τον Ιούνιο του 2016 διεγνώσθη με καρκίνο στην ουροδόχο κύστη, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ