Η ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ από την γέννησή της & τα παιδιά της χρόνια, εώς τον γάμο της, την μητρότητα, την βασιλεία (βίντεο)

Ένα βίντεο λίγων μόλις δευτερολέπτων με την ζωή της μακροβιότερης μονάρχη

Η βασίλισσα Ελισάβετ από σήμερα αναπαύεται  στο ίδιο παρεκκλήσι με τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο, τους γονείς και την αδερφή της, πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Ύστερα από μια πολύωρη τελετή, που ξεκίνησε από το Αββαείο του Ουέστμινστερ και ολοκληρώθηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ, η βασιλική οικογένεια, παγκόσμιοι ηγέτες, κοτνινά της πρόσωπα, αλλά και εκατομμύρια απλοί άνθρωποι αποχαιρέτησαν την Ελισάβετ.

Δείτε επίσης: Το «ύστατο χαίρε» στην βασίλισσα Ελισάβετ: Όλα όσα έγιναν στην κηδεία - Ξανά δίπλα στον αγαπημένο της σύζυγο η μονάρχης (φωτό & βίντεο)

Με αφορμή την κηδεία της royal στα social media της βασιλικής οικογένειας έχει δημοσιευτεί ένα βίντεο λίγων μόλις δευτερολέπτων με την ζωή της μακροβιότερης μονάρχη της Βρετανίας.

Στο κλιπ βλέπουμε μεταξύ άλλων εικόνες από την γέννησή της, έως τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, τον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο, την στέψη της, την γέννηση των παιδιών της και τις επίσημες επισκέψεις που έκανε στα 70 έτη βασιλείας της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ