Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Τα δάκρυα της Μέγκαν Μαρκλ για την Αυτού Μεγαλειότητα - Απαρηγόρητος ο Χάρι (φωτό - βίντεο)

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη Μέγκαν Μαρκλ να σκουπίζει το μάγουλό της καθώς στεκόταν δίπλα στην Καμίλα....

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλαψε καθώς παρακολουθούσε τη μεταφορά του φέρετρου της βασίλισσας Ελισάβετ Β' από το Αβαείο του Ουέστμινστερ σήμερα, μετά από μια αξιοσημείωτη κηδεία στην οποία παρευρέθηκαν ηγέτες και μέλη βασιλικών οικογενειών από όλο τον κόσμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gazeta Koha Jonë (@gazetakohajone)

Δείτε επίσης: Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Η μικρούλα πριγκίπισσα Σάρλοτ ξέσπασε σε λυγμούς (φωτό - βίντεο)

Η δούκισσα του Σάσεξ σκούπισε τα δάκρυα από το μάγουλό της κατά τη διάρκεια της κηδείας, καθώς στεκόταν δίπλα στην βασιλική σύζυγο Καμίλα, την Κέιτ, τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, και τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

ΑΠΕ/LUSA

Πριν από την τελετή, η δούκισσα στάθηκε για λίγο δίπλα στην Κέιτ, τον Τζορτζ και τη Σαρλότ, καθώς παρακολουθούσε την τοποθέτηση του φέρετρου της Ελισάβετ Β' στο βωμό.

Στη συνέχεια η ίδια και ο Χάρι πήραν τις θέσεις τους στη δεύτερη σειρά δίπλα στην πριγκίπισσα Μπεατρίς και τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi, αναφέρει η Daily Mail.

Συντετριμμένος ο Χάρι

Από την άλλη, ο Χάρι ακολούθησε το φέρετρο της Ελισάβετ δίπλα στον αδελφό του και διάδοχο του θρόνου Γουίλιαμ.

Ο Χάρι φόρεσε ένα απλό σμόκιν και όχι στρατιωτική στολή, όπως ο αδελφός του, και έδειχνε συντετριμμένος από τον χαμό της γιαγιάς του. Οι δυο τους άλλωστε είχαν μια ιδιαίτερη σχέση και ο Χάρι δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που της είχε.

ΑΠΕ/LUSA

Οι Βρετανοί αποχαιρετούν την Ελισάβετ 

Αφού ολοκληρώθηκε το τελετουργικό της νεκρώσιμης ακολουθίας και της πομπής στο Λονδίνο, παρουσία εκατοντάδων επίσημων προσκεκλημένων, η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ ξεκίνησε το ταξίδι προς την τελευταία κατοικία της στο Γουίνδσορ, όπου θα ενταφιαστεί αργά απόψε, δίπλα στον αγαπημένο σύζυγό της, τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Χιλιάδες άνθρωποι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ είχαν συγκεντρωθεί κατά μήκος της διαδρομής για να τιμήσουν τη βασίλισσα. Μια σελίδα της ιστορίας γυρίζει με το τελευταίο αντίο στην Ελισάβετ, η οποία βασίλεψε επί 70 χρόνια, επτά μήνες και δύο ημέρες, χωρίς να εκφράσει ποτέ δημοσίως τη γνώμη της, αλλά εκπλήρωσε τα καθήκοντά της με σοβαρότητα, αφοσίωση στο Στέμμα και, μερικές φορές, με ακαταμάχητο χιούμορ. 

Όταν η πομπή έφτασε στην Αψίδα του Ουέλινγκτον, πολύ κοντά στα Ανάκτορα, το φέρετρο τοποθετήθηκε στη βασιλική νεκροφόρα, υπό τα βλέμματα των μαυροντυμένων μελών της βασιλικής οικογένειας - μεταξύ αυτών ήταν και τα δισέγγονα της Ελισάβετ. 

Ο νέος βασιλιάς Κάρολος Γ΄ χαιρέτισε στρατιωτικά, ο εθνικός ύμνος παιάνισε και το όχημα ξεκίνησε αργά, με αστυνομική συνοδεία, για το Γουίνδσορ, περίπου 40 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ