Κηδεία Ελισάβετ: Τι φόρεσαν οι πρώην & νυν Πρώτες Κυρίες - Το headpiece της Jill, το παλτό της Brigitte, η υπερβολική Carrie (φωτό & βίντεο)

Πρωθυπουργοί και πρόεδροι χωρών ήταν μεταξύ όσων έφτασαν σήμερα το πρωί στο Αββαείο του Γουέστμινστερ

Στους 2.000 προσκεκλημένους την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ περιλαμβάνονται περίπου 500 ηγέτες και μέλη βασιλικών οικογενειών από τον όλο τον κόσμο, όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ηγέτες από τη Γαλλία, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Κίνα και το Πακιστάν.

Πρωθυπουργοί και πρόεδροι χωρών ήταν μεταξύ όσων έφτασαν σήμερα το πρωί στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους. 

 

 

Η Πρώτη Κυριά των ΗΠΑ Jill Biden επέλεξε για την κηδεία ένα ταγιέρ με μεταλλικά κουμπιά, ενώ φόρεσε ακόμα ένα headpiece. Σημειώνεται άλλωστε ότι οι κυρίες πρέπει να φορούν - εκτός από πένθιμα ρούχα φυσικά - μαύρα καπέλο, βέλο ή headpiece. 

 

 

 

 

Η Brigitte Macron ήταν ιδιαίτερα κομψή με μαύρο φόρεμα και σικάτο παλτό, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα μικρό καπέλο το οποίο είχε ένα κοντό βέλο.

 

 

 

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος της Βρετανίας. Η σύζυγος του Boris Johnson, Carrie Symonds, ήταν μάλλον λίγο υπερβολική με την ίδια να φορά  ένα μακρύ φόρεμα με τετράγωνη λαιμόκοψη και χρυσά κουμπιά στον μπροστινό μέρος.

 

 

Παράλληλα είχε προσθέσει μια μεγάλη ζώνη στη μέση της ενώ το κεφάλι της στόλιζε ένα μικρό καπέλο.

 

 

Τοπ με δαντέλα και σύνολο σε στενή γραμμή για την σύζυγο του πρωθυπουργού του Καναδά, Justin Trudeau, Sophie Grégoire Trudeau.

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Τι φόρεσαν βασίλισσες και πριγκίπισσες στην κηδεία της Ελισάβετ - Από την Σαρλίν, έως την Ράνια, την Λετίσια, την Ματθίλδη (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ