Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ - dress code: Το άψογο στυλ της πριγκίπισσας Κέιτ - ασορτί παλτό με την κόρη της πριγκίπισσα Σάρλοτ (φωτό & βίντεο)

Μαζί μετα δύο μεγαλύτερα παιδιά της η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Με άψογο στυλ η πριγκίπισσα της Ουαλίας η οποία έφτασε σήμερα στο Αββαείο του Ουέστμινστερ συνοδευόμενη από τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον 9χρονο πρίγκιπα Τζόρτζ και την 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ η Κέιτ Μίντλετον φορά ένα πολύ κομψό παλτό με πιέτες στο πίσω μέρος, το οποίο είναι ασορτί με εκείνο της κόρης της. 

 

 

 

 

Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες και τα βίντεο η μικρή royal έχει βάλει ένα μαύρο καπέλο, όπως και η μητέρα της, που φορά επίσης ένα μικρό πένθιμο βέλο. 

Σημειώνεται ότι το dress code επιβάλλει στις κυρίες να φορούν μαύρα καπέλα ή βέλο στην κηδεία. 

 

Παράλληλα η Κέιτ Μίντελτον έχει στολίσει τον λαιμό της με ένα εντυπωσιακό κολιέ με τρεις σειρές μαργαριταριών, το οποίο και άνηκε στην βασίλισσα.   Τα μαργαριτάρια άλλωστε παραοδοσιακά φοριούνται από τους royals σε περιόδους πένθους.

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Στην πομπή για την κηδεία ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σαρλότ – Γιατί πίεσε το παλάτι Γουίλιαμ & Κέιτ 

Όσο για τον διάδοχο πρίγκιπα Τζορτζ αυτός είναι ντυμένος με ένα σκούρο μπλέ κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ