Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Καρκίνο και μάλιστα θα σχηματίσει και δυο όμορφες όψεις με την Αφροδίτη και τον Ουρανό. Αφροδίτη και Ουρανός θα συναντηθούν αύριο σε όψη τριγώνου κι η επιρροή ξεκινά από σήμερα.

Φυσικά σχηματίζει κι ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα, γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει κι ένα αγκαθάκι να μας κρατάει σε εγρήγορση.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Καρκίνο κι εσείς μπορεί να γίνεστε πολύ κυκλοθυμικοί ή ανήσυχοι. Πιθανώς η αιτία της ανησυχίας είναι η οικογένεια, οι άνθρωποι που συμβιώνετε μαζί τους, το σπίτι ή ένα ακίνητο. Για κάποιους όμως μπορεί να είναι κι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που τους φέρνει τρομερό άγχος. Ό,τι κι αν είναι πάντως σίγουρα θα βρείτε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να το επιλύσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στον Καρκίνο κάνοντας όμορφες όψεις με την Αφροδίτη και τον Ουρανό και κάθε τι καινούριο θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς και τη ζωή σας, αφήνοντάς σας μία γεύση πληρότητας και ζωηράδας. Η αισιοδοξία μπορεί να πηγάζει σήμερα από μια επιτυχία σε θέματα σπουδών, από μια συμφωνία, μια αγοραπωλησία, ένα καλό νέο από το επαγγελματικό μέτωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σας απασχολεί περισσότερο απ’ όλα το «πορτοφόλι» σας. Χρειάζεται όμως προσοχή στις σπατάλες, γιατί θα έχετε μια τέτοια τάση με τα εξάγωνα της Σελήνης προς την Αφροδίτη και τον Ουρανό. Από την άλλη, μπορεί να προκύψει μια πρόταση με ένα οικονομικό δέλεαρ, αλλά θα πρέπει να διευκρινίσετε όρους και λεπτομέρειες. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ