Τανιμανίδης - Μπόμπα: Οι φωτό από την βάπτιση των δίδυμων - Το ροζ φόρεμα της μαμάς, το χρυσό σύνολο της νονάς Μαρίνας Βερνίκου

Η βάφτιση έγινε στη Μύκονο!

Ημέρα χαράς για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, που βάφτισαν τις δίδυμες κορούλες τους στην Μύκονο.

Η βάφτιση της Αριάνας και της Φιλίππα έγινε στον  Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση  σε γνωστό εστιατόριο του νησιού των ανέμων.

 Αννέζια Καμπουρίδη-Μάνος Γαβρός-Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης με τις κόρες τους-Μαρίνα Βερνίκου-Γιώργος Καμπουρίδης-Ντεμήλια Καμπουρίδη-Μίλτος Καμπουρίδης

Νονοί της Φιλίππα ήταν ο  ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη. 

Η  Αριάνα είχε νονούς την κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, την Αννέζια Καμπουρίδη και τον Γιώργο Καμπουρίδη.

 Ντέμη Βερνίκου-Γιώργος Καμπουρίδης-Μαρίνα Βερνίκου-Αννέζια Καμπουρίδη-Μίλτος Καμπουρίδης-Ντεμήλια Καμπουρίδη

O Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο Γιώργος Ντάβλας, ο Μάκης Τσέλιος, ο Πέτρος Απαλάκης, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπουλου και ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο μυστήριο.

Γιώργος Κατσινόπουλος-Γιώργος Μαυρίδης

Η μαμά και οι κορούλες της ήταν ντυμένες ασορτί με υπέροχες δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη. Ειδικότερα η  Χριστίνα Μπόμπα φορούσε ένα ροζ φόρεμα με διαφάνεια στο κάτω μέρος, το οποίο - όπως και τα φουστανάκια των δίδυμων - ήταν διακοσμημένο με κεντημένα χειροποίητα λουλουδάκια.

Άκρως εντυπωσιακό και το σύνολο της νονάς και κουμπάρας Μαρίνας Βερνίκου. Υπενθυμίζεται ότι η φωτογράφος και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης είχαν παντρέψει την Μπόμπα και τον Τανιμανίδη το 2018, με τον γάμο τους να γίνεται σε ένα άλλο όμορφο νησί της Ελλάδας, την Σίφνο. 

Η Βερνίκου επέλεξε μια χρυσή jumpsuit με σατέν παντελόνι και διαφάνεια στο πάνω μέρος, την οποία και συνδύασε με ένα ζευγάρι λαμπερά, μακριά σκουλαρίκια και ανάλογα πέδιλα.

Γιώργος Ντάβλας-Μαρίνα Βερνίκου

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την βάφτιση στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider:  NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΩΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ