Ειρήνη Ψυχράμη - Λάμπρος Κτεναβός: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους - το νυφικό με τα εντυπωσιακά μανίκια (φωτό & βίντεο)

 Νονά του μικρού είναι η ηθοποιός Φαίδρα Δρούκα

Τον εκλεκτό της καρδιάς της Λάμπρο Κτεναβό παντρεύτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, η  Ειρήνη Ψυχράμη, με την αδερφή της Αντιγόνη να δημοσιεύει στην σελίδα της στο Instagram φωτογραφίες από την τελετή.

Το ζευγάρι βάφτισε επίσης τον γιο του ο οποίος και πήρε το όνομα Χρήστος. Νονά του μικρού είναι η ηθοποιός Φαίδρα Δρούκα.

«Και το όνομα αυτού Χρήστος…με την πιο όμορφη και τρελή νονά του κόσμου..#faidradrouka,σε αγαπάμε πολυυυ…» έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις της η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Ο γάμος και η βάφτιση έγιναν στην Πλατανιώτισσα Αχαΐας με τη νύφη να επιλέγει ένα υπέροχο νυφικό με έξω τους ώμους και μακριά εντυπωσιακά μανίκια. Παράλληλα η τραγουδίστρια και ηθοποιός φορούσε ένα μακρύ πέπλο.

Ο γαμπρός από πλευράς του ήταν ντυμένος με ένα σύνολο σε κόκκινη απόχρωση, αθλητικά παπούτσια και ένα έθνικ λευκό πουκάμισο.

Σημειώνεται ότι το ζεύγος γνωρίστηκε το 2018 και το επόμενο έτος έφεραν στον κόσμο τον γιο τους. Μετά την γέννησή του είχαν κάνει πολιτικό γάμο και τώωρα ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντικό SLIDESHOW

Φωτογραφίες: Instagram/@antigoni_psichrami

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ