Η Κέιτ Μίντλετον με κομψό coat dress και τα σκουλαρίκια της βασίλισσας Ελισάβετ - από μαργαριτάρια & διαμάντια (φωτό & βίντεο)

Η Ελισάβετ είχε φορέσει το συγκεκριμένο ζευγάρι στο ασημένιο ιωβηλαίο της το 1977

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον υποδέχτηκαν την Παρασκευή τα στρατεύματα της Κοινοπολιτείας, που έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να λάβουν μέρος στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φορούσε ένα πολύ κομψό coat dress από το brand Catherine Walker και ένα καπέλο Lock&Co, τα οποία και συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες και μια μικρή τσάντα Mulberry. Φυσικά λόγω του πένθους η σύζυγος του Ουίλιαμ ήταν ντυμένη στα μαύρα, ενώ ο εγγονός της βασίλισσας επέλεξε ένα σκούρο μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο. 

 

 

 

 

Η Κέιτ απέτισε φόρο τιμής στην αείμνηστη μονάρχη ολοκληρώνοντας το look της με ένα ξεχωριστό κομμάτι από τη συλλογή κοσμημάτων της. 

Ειδικότερα την είδαμε να φορά τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια που ανήκαν προηγουμένως στην Ελισάβετ. Τα μαργαριτάρια αναφέρονται συχνά ως «κοσμήματα πένθους», μια παράδοση που χρονολογείται από την εποχή της Βασίλισσας Βικτώριας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @delight.fulmoment

 

Όπως αναφέρει το People σύμφωνα με τη Lauren Kiehna, συγγραφέα και συντάκτρια του The Court Jeweller, η πριγκίπισσα δανείστηκε για πρώτη φορά τα σκουλαρίκια από την βασίλισσα όταν πήγε στην Ολλανδία για το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό τον Οκτώβριο του 2016. 

Η Ελισάβετ είχε φορέσει το συγκεκριμένο ζευγάρι στο ασημένιο ιωβηλαίο της το 1977, προσθέτει το outlet.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ