Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα - είμαστε πιο αφηρημένοι

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η κυρίαρχη όψη του Σαββάτου είναι η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα. Είναι μια όψη που συμβαίνει τέτοια περίοδο μια φορά τον χρόνο, όσο τουλάχιστον ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων.

Αστρολογικά θεωρείται μια ακατάλληλη μέρα για λήψη σοβαρών αποφάσεων, καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα και τείνουμε γενικώς να είμαστε πιο αφηρημένοι και πιο «χαμένοι» στις σκέψεις μας.

Η όψη αυτή κάποιες φορές δημιουργεί μια αίσθηση ατονίας και πιο βαριά διάθεση. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της όψης θα τα βρείτε να επεξηγούνται αναλυτικά στο άρθρο μου για την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα πατώντας εδώ και στο άρθρο μου για τον Ποσειδώνα πατώντας εδώ.

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στους Διδύμους μέχρι το πρωί της Κυριακής που στις 10:59 θα προχωρήσει στον Καρκίνο, εξισορροπώντας αρκετά -εξαιτίας της υδάτινης φύσης της- την όψη Ήλιου-Ποσειδώνα.

Το βράδυ της Κυριακής με τη Σελήνη να σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή προσέξτε τις παρεξηγήσεις, τα λάθη στην επικοινωνία, αλλά και στις μετακινήσεις σας. Αν επιστρέφετε από μια εκδρομή να είστε πιο υπομονετικοί στους δρόμους.

ΚΡΙΟΣ

Τα όνειρα και η διαίσθηση σας μιλάνε πιο δυνατά από τη λογική σας με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα. Ίσως λοιπόν πρέπει να ακούσετε αυτή την εσωτερική φωνή του ενστίκτου που σας καθοδηγεί καλύτερα, σε μέρες σαν το Σάββατο και την Κυριακή. Με κάποιο τρόπο μπορεί να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Αυτό πρέπει να το προσέξετε κυρίως στον χώρο της δουλειάς. Αν κάτι δεν σας «κολλάει» σε αυτά που ακούτε, δεν είναι κακό να αφουγκραστείτε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημα σας και να εμπιστευθείτε ίσως λιγότερο τα αυτιά σας. Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για ήπια καταπόνηση.

Προσέξτε μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου σχέσεις με συνεργάτες ή και πελάτες, καθώς μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα έντασης, αλλά και ασυνεννοησίας. Δεν χρειάζεται να πιεστείτε να λάβετε σοβαρές αποφάσεις, ειδικά αν νιώθετε μια θολούρα. Βρείτε διεξόδους διασκέδασης και χαλάρωσης, όπως μια βόλτα στην κοντινότερη παραλία. Την Κυριακή με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα σας απασχολήσουν θέματα της οικογένειας και του σπιτιού, ενώ θα νιώθετε μεγαλύτερη νοσταλγία ίσως για το παρελθόν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο φέρει έντονα την επιρροή της αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα. Κάποιοι φίλοι μπορεί να χρειάζονται τη βοήθεια σας ή μπορεί να προστρέχουν σε σας για συμβουλές. Από την άλλη, μπορεί να είναι ο σύντροφος σας, ή το παιδί σας αν είστε γονείς, που μπορεί να έχει την ανάγκη σας. Μεγαλύτερη σύγχυση μπορεί να έχετε σε θέματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινές απόψεις, στόχους, δραστηριότητες. Εκεί, επειδή ίσως είναι δύσκολο να βρείτε την αλήθεια, ας είστε κάπως επιφυλακτικοί.

Ακόμη, ίσως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να συζητήσετε επαγγελματικά θέματα αν θέλετε να λύσετε προβλήματα. Μάλλον θα μπερδευτείτε περισσότερο ακούγοντας πολλές και διαφορετικές απόψεις. Την Κυριακή η Σελήνη θα προχωρήσει στον φιλικό σας Καρκίνο, δίνοντας μια πιο επικοινωνιακή διάσταση στη μέρα σας, αφορμές για μια βόλτα και επαφές με φίλους. Οι βραδινές ώρες θέλουν προσοχή όμως τόσο στην επικοινωνία γιατί μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία, όσο και στις μετακινήσεις σας με το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που δεσπόζει το Σάββατο, η εξέλιξη σας σε θέματα καριέρας μπορεί να σας προβληματίζει περισσότερο ή να σας δημιουργεί σύγχυση. Κάποιοι μπορεί εξαιτίας των συνθηκών να προβληματίζεστε για το πώς θα δουλεύετε, άλλοι μπορεί να ψάχνετε μια πιο σταθερή δουλειά που να σας συντηρεί καλύτερα, αν κάνατε ας πούμε μια εποχική εργασία ή μια δουλειά που να σας εμπνέει περισσότερο και να αξιοποιεί τα ταλέντα σας. Από την άλλη, κάποιοι ίσως δεν σέβονται τα όρια σας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι και γίνονται ιδιαίτερα πιεστικοί. Επειδή είναι περίεργες μέρες μην αποθαρρύνεστε και μην απογοητεύεστε. Και σίγουρα μην είστε παρορμητικοί στις αντιδράσεις και τις αποφάσεις σας.

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο και θα θέλετε να ξεδώσετε, να περάσετε καλά και να βγείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τις βραδινές ώρες προσοχή σε μια ερωτική σχέση, καθώς μπορεί να γίνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ