Η γλυκιά στιγμή της Καμίλα με 5χρονο κορίτσι: Η μικρή ήθελε χειραψία, όπως η μαμάς της! Τα γέλια του βασιλιά Καρόλου (φωτό & βίντεο)

«Γεια είμαι η Keira»

Ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφτηκε σήμερα το Καρντίφ, στην Ουαλία, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Ηνωμένο Βασίλειο, που ακολουθεί τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο νέος μονάρχης συνοδευόταν από την βασιλική σύζυγο Καμίλα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 73χρονος, πριν ανέβει στον θρόνο κατείχε τον τίτλο του «πρίγκιπα της Ουαλίας», ο οποίος πλέον έχει περάσει στον πρωτότοκο γιο και διάδοχό του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η σύζυγος του τελευταίου Κέιτ Μίντλετον είναι πλέον η «πριγκίπισσα της Ουαλίας», ένας τίτλος που είχε η μητέρα του άντρα της πριγκίπισσα Νταϊάνα.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Κάρολος και η Καμίλα παρευρέθηκαν στην λειτουργία που τελέστηκε στον καθεδρικό ναό Llandaff, ενώ παράλληλα έλαβαν συλλυπητήρια πρόταση στο κοινοβούλιο της Ουαλίας. Ο πρώην πρίγκιπας της Ουαλίας συναντήθηκε επίσης με μέλη του Senedd (σ.σ. του κοινοβουλίου της Ουαλίας) και του Κοινοβουλίου Νέων. 

Μιλώντας αρχικά στα Ουαλικά, ο βασιλιάς ευχαρίστησε για τα συλλυπητήρια μηνύματα που έχει δεχτεί, λέγοντας παράλληλα πόσο «βαθιά ευγνώμων» είναι.

Photos: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Είμαι βαθιά ευγνώμων για τα συλλυπητήρια λόγια που απέτισαν τόσο συγκινητικά φόρο τιμής στην αείμνηστη ηγέτη μας, την αγαπημένη μου μητέρα, τη βασίλισσα. Σε όλα τα χρόνια της βασιλείας της, η γη της Ουαλίας δεν μπορούσε να είναι πιο κοντά στην καρδιά της μητέρας μου. Ξέρω ότι ήταν πολύ περήφανη για τα πολλά σπουδαία σας επιτεύγματα» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Κάρολος και η Καμίλα χαιρέτησαν το πλήθος, ενώ η βασιλική σύζυγος μοιράστηκε και μια γλυκιά στιγμή με ένα μικρό κοριτσάκι που ανυπομονούσε να γνωρίσει τον νέο μονάρχη. 

Η πεντάχρονη Keira Hillebert, της οποίας οι γονείς είναι από την Ατλάντα της Τζόρτζια των ΗΠΑ, συνάντησε το βασιλικό ζεύγος έξω από στον Καθεδρικό Ναό.

Photos: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η μαμά της μικρής - όπως και η κόρη της - έκαναν μια μικρή υπόκλιση μπορστά στον Κάρολο και την Καμίλα και στην συνέχεια το παιδί έδωσε στην βασιλική σύζυγο μια ανθοδέσμη.

Η Καμίλα πήρε τα λουλούδια και έκανε χειραψία με την μητέρα του παιδιού, κάτι που μάλλον έκανε την μικρούλα να ζηλέψει! Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο το κοριτσάκι τράβηξε το χέρι της royal, η οποία όταν κατάλαβε τι ήθελε η Keira, κράτησε την ανθοδέσμη με το άλλο χέρι και την χαιρέτησε.

Η γλυκιά αυτή αλληλεπίδραση, προσκάλεσε το γέλιο της μητέρας, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος έχει πέντε μικρά εγγόνια, γέλασε επίσης με το παιδάκι.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Keira  πήρε πρόσφατα τη βρετανική της υπηκοότητα και έλαβε το βρετανικό της διαβατήριο την ημέρα που πέθανε η βασίλισσα.

Η μητέρα της, Krisi, είπε: «Έδωσα το χέρι στην βασίλισσας Καμίλα και μετά η Keira σκέφτηκε ότι έπρεπε να κάνει το ίδιο, οπότε έπιασε το χέρι της Καμίλα και της είπε "Είμαι η Keira!". Στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας λέγοντας ότι ήταν κρύα. Ήταν τόσο υπέροχοι και γλυκοί μαζί της και η Καμίλα τη ρώτησε αν εξασκούσε την υπόκλισή της επειδή το έκανε τόσο καλά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ