Γάμος Γιώργου Μελισανίδη - Σίσσυς Κωνσταντινίδη: Με κουμπάρα την Ελεονώρα Μελέτη - Τραγούδησαν Βίσση & Αργυρός (φωτό)

Ο νεαρός εφοπλιστής είναι ιδιοκτήτης της Aegean Shipping Management που διαθέτει 15 πλοία.

Ο Γιώργος Μελισσανίδης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Σίσσυ Κωνσταντινίδου, σε μια λαμπερή τελετή, στο κτήμα της οικογένειας Μελισσανίδη στο Πόρτο Ράφτη. 

Το ζευγάρι που είναι αρκετά χρόνια μαζί ενώθηξκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο. 

Ευτυχισμένη βέβαια είναι και οι γονείς του γαμπρού, αλλά και της νύφης που παρακολούθησαν το όμορφο ζευγάρι και γιόρτασαν με την χαρά του. 

Ο γάμος του γιου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη εφοπλιστή Γιώργου Μελισσανίδη με την Σίσσυ Κωνσταντινίδου πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα ωραιότερα αρχοντικά της Αττικής που βρίσκεται σε μια πευκόφυτη έκταση 20 στρεμμάτων.

Το ζευγάρι πάντρεψε η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη.

Ο πατέρας του Γιώργου Μελισσανίδη, είναι ο εφοπλιστής Δημήτρης Μελισσανίδης, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και η μητέρα του είναι η γοητευτική και πολύ αγαπητή σε όλους Τζένη Μελισσανίδη.

Από την άλλη, ο πατέρας της νύφης είναι ο διεθνούς φήμης χειρουργός Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, με καταγωγή από την Κάρπαθο, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στην πρώτη θέση της παγκόσμιας ρομποτικής χειρουργικής, βραβευθείς ως ο κορυφαίος στον κόσμο γενικός χειρουργός στη ρομποτική χειρουργική από την Intuitive Surgical.

Η Σίσσυ Κωνσταντινίδη είναι Κλινικός Φαρμακοποιός αλλά και Υπεύθυνη Τμήματος Κλινικής Φαρμακευτικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Προσκεκλημένοι ήταν προσωπικότητες από τον εφοπλιστικό, αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ τη διασκέδαση στη δεξίωση του γάμου ανέλαβαν η Άννα Βίσση και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μεταξύ των καλεσμένων στον γάμο του Γιώργου Μελισσανίδη ήταν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Οι δυο τους δημοσίευσαν στιγμιότυπα από τη δεξίωση στο τεράστιο κτήμα της οικογένειας Μελισσανίδη.

Το γοργονέ νυφικό

Η νύφη επέλεξε ένα φανταστικό γοργονέ νυφικό, που αναδείκνυε την εκπληκτική της σιλουέτα. Το υπέροχο φόρεμα είχε μια μακριά ουρά και μανίκια, ενώ άφησε τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες. 

Όσο για την κουμπάρα επέλεξε μια υπέροχη μαύρη στράπλες τουαλέτα την οποία συνδύασε με τέλεια κοσμήματα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ