Σάλμα Χάγιεκ, η Μεξικάνα «βασίλισσα» της Γαλλίας - Εκθαμβωτική στο πλάι του δισεκατομμυριούχου Φρανσουά Ανρί Πινό (φωτό)

Η λαμπερή εμφάνιση με τον σύζυγό της

Εκθαμβωτική στο πλευρό του συζύγου της Φρανσουά Ανρί Πινό, ήταν η Σάλμα Χάγιεκ η οποία και βρέθηκε στο δείπνο Caring for Women, που παρέθεσε ο όμιλος Kering, στο The Pool στην Park Avenue της Νέας Υόρκης, το βράδυ της Πέμπτης.

Η 56χρονη ηθοποιός από το Μεξικό επέλεξε για την περίσταση μία απίθανη τουαλέτα από τον οίκο Gucci και ήταν σαν «βασίλισσα». Το φορεμά της είχε φρου-φρου στα μανίκια και αστραφτερές λεπτομέρειες, ενώ συνδυάστηκε υπέροχα με ένα εντυπωσιακό κολιέ και ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KERING (@kering_official)

Ο 60χρονος επιχειρηματίας και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Kering, εμφανίστηκε με ένα μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Ο Πινό είναι ένας από τους πλουσιότερους άντρες της Γαλλίας. Από τον Σεπτέμβριο του 2022, η καθαρή του περιουσία υπολογίζεται, σύμφωνα με το wealthygorilla.com, περίπου στα 50 δισεκατομμύρια δολάρια.

Άλλωστε στην ιδιοκτησία του Kering συγκαταλέγονται μερικά από τα πιο διάσημα brands πολυτελείας, όπως η Gucci, ο Balenciaga και ο Yves Saint Laurent.

Ο Πινό και η Σάλμα Χάγιεκ είναι παντρεμένοι από το 2009 και έχουν μαζί μια κόρη, την 14χρονη σήμερα Βαλεντίνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ