Σερένα Γουίλιαμς σε Φέντερερ: «Καλώς ήρθες στο κλαμπ των... συνταξιούχων - Έχεις εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους» (φωτό)

Ο θρύλος του τένις αποφάσισε - όπως και εκείνη - να «κρεμάσει την ρακέτα» του

«Καλώς ήλθες στο κλαμπ των... συνταξιούχων». Με αυτό το σχόλιο, η Σερένα Ουίλιαμς απέτισε φόρο τιμής στον Ρότζερ Φέντερερ, έναν θρύλο του τένις που  -όπως και αυτή - αποφάσισε να «κρεμάσει την ρακέτα» του, διαβεβαιώνοντας ότι ήταν ένα από τα «εκατομμύρια ανθρώπων», που «είχε εμπνεύσει» ο Ελβετός αθλητής.

«Οι δρόμοι μας ήταν πάντα τόσο όμοιοι, τόσο όμοιοι. Έχεις εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους -εμού συμπεριλαμβανομένης- και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε η διάσημη τενίστρια στην σελίδα της στο Instagram.

Στο μήνυμα της, η 40χρονη Αμερικανίδα, απευθύνεται στον Φέντερερ, τονίζοντας «ότι πάντα τον σεβόταν και τον θαύμαζε», ενώ συνοδεύει την σχετική ανάρτηση με πολλές φωτογραφίες, που τους απεικονίζουν μαζί.

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος Φέντερερ, κάτοχος 20 τίτλων Grand Slam, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μετά το Laver Cup που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο την επόμενη εβδομάδα, ενώ πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες. όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανάλογη ανακοίνωση, έκανε και η Ουίλιαμς, με τα 23 Grand Slam στην συλλογή της.

«Ηθελα να βρω τον τέλειο τρόπο να το πω αυτό, γιατί τελείωσες το παιχνίδι τόσο κομψά. Εγινε τέλεια, όπως και η καριέρα σου. Σε χειροκροτώ και ανυπομονώ για ό,τι κάνεις στο μέλλον. Καλώς ήλθες στο κλαμπ των... συνταξιούχων. Και σε ευχαριστώ που είσαι ο @rogerfeder», πρόσθεσε η Σερένα στην ανάρτηση της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ